ShortList interjú Timothée-val
jan 19 2018

A következő interjúkban az EE Rising Star jelölt, a Call Me By Your Name sztárja beszél a barackokról és a zongorákról…

Honnan ismerjük őt: Elio-ként a romantikus Call Me By Your Name-ből.
A karaktere, Elio az ő szavaiban: “Ő egy fiú, aki épp a bimbózás határán van, mint férfi, szeretőként és felnőttként egyaránt.”
Kedvenc reakciója a filmre: Elio édesapjának az elmélkedése a férfi szexualitásról a film végén. “Egy rajongó egyszer azt mondta, hogy a monológ egy olyan jelenet volt, amit a való életben sosem tapasztalhatott meg. És látni azt, hogy valaki megtapasztalhatta, még akkor is, ha csak kitalált volt, gyógyítójellegű volt a számára.”
Miért volt a kedvenc jelenete egyben a legnehezebb is: “Mindenki szeret erről beszélni. Minden őszinte reakció jó, és az a jelenet annyira fontos a filmben. Fontos, és egy ösztönről, kívánságról van szó benne. A barack keresztezi a két fiú útját és összeköti őket. És ritkaság látni férfi önkielégítést a képernyőn úgy, hogy az ne legyen beteges és gusztustalan.”
A zongorázásról: “Nagyjából másfél hónappal mentem oda Armie előtt, hogy megtanulhassam a darabokat, amiket Elio játszik. De még mindig nem tartok ott, hogy le tudjam nyűgözni a közönséget egy bulin a Call Me By Your Name darabokkal, egyébként.”
Miért a múzsája Frank Ocean: “Még ki sem játszotta az összes kártyáját, és megmutatta nekünk a legjobb munkáit. Megfélemlítő belegondolni abba, hogy valaki, akire annyira felnézek, látja a munkámat és beszél róla. Felnézek arra a képességére, amellyel fenntartja a titokzatosságot.”
Mit tanított neki Matthew McConaughey az Interstellarban: “Hisz abban, hogy ez az egész egy teljesítmény, nem pedig vágtázás. Ezt jó megtanulni fiatalkorban.”
Mit jelent számára feltörekvő csillagnak lenni: “Nem számítottunk arra, hogy ezt a filmet valaha is látni fogják, nemhogy arra, hogy szeretni is fogják. Megtiszteltetés, hogy jelölve vagyok, és, hogy ilyen erősen reagáltak rá az emberek.”
Hol látjuk legközelebb: Egy cinikus szívtörőként, Kyle-ként Greta Gerwig Lady Birdjében. “Ő Elio ellentéte, de Greta nagyon jó abban, hogy egy igazi seggfejt úgy tűntesse fel, hogy igazából bonyolult és lenyűgöző a maga módján. De attól még lehet seggfej.”

Forrás: ShortList

Szandi* 0 19 5
Interjú
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük