Újabb filmszerepre esélyes Timothée
júl 17 2018

Alig néhány hete jelentették be, hogy Timothée szerepet kapott a Little Womenben, de ez nem minden, ugyanis mindössze 10 órával ezelőtt osztotta meg a hírt először a Deadline, hogy a kedvencünk újabb filmben kaphat szerepet, és már az utolsó megbeszélések folynak ez ügyben.

A filmet, amely a Dune (magyarul Dűne) címet kapja, Denis Villeneuve fogja rendezni, a jogait még a Legendary Pictures vette meg 2016-ban. Ez lesz Frank Herbert regényének a harmaidk adaptációja, hiszen korábban, egész pontosan 1984-ben már debütált egy mozifilm David Lynch rendezésében, majd 2000-ben John Harrison egy háromrészes sorozatot is készített belőle.

A regény szerint a történet középpontjában egy fiatal nemes, Paul Atreides áll. A cselekmény egy távoli jövőben játszódik, és magába foglalja a földöntúli világokat is, amelyekben a nemes családok versengenek, és próbálnak hozzájutni a Melange droghoz. Aki ezt az úgynevezett “fűszert” használja, annak fokozódik a tudása és élettartama növekszik, ám könnyen függőséget okoz, amely aztán végzetes lehet. Ez nem minden, ugyanis a drog azt is lehetővé teszi, hogy az űrben utazzunk, ám csak egy sivatagi bolygón lehet megtalálni, az Arrakis-on – ez az a bizonyos Dűne -, és ez az egyik legértékesebb dolog az egész galaxisban.

A sci-fi főszereplője Timothée lenne, valószínűleg hamarosan kiderül, hogy megkapja-e a szerepet, a munkálatokat pedig 2019 elején kezdik el Budapesten.

Szandi* 0 7 3
Dune
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük