Timothée könyveket dedikált magyar rajongóknak
aug 22 2018

Sziasztok! Timothée lassan távozik hazánkból, azonban egyre több hír érkezik róla. A napokban több rajongó is összefutott vele, az egyik lány az utcán csípte el őt, a közös képüket pedig pár órával ezelőtt posztolta Instagramra. A másik érdekességre a Cinema MoziKlub Facebook oldala hívta fel a figyelmem. Egy csapat rajongó már azóta járta Budapest utcáit, mióta Timmy megérkezett, és hosszú idő után végül egy kávézóban sikerült rátalálni. A színész dedikálta nekik a Call Me By Your Name könyvet, illetve ajándékba kapott tőlük egy baseball sapkát, amit másnap viselt is. Az előző bejegyzésemben írtam, hogy 19-én a Dohány utcai zsinagógába látogatott el, ahonnan a menedzsere posztolt egy képet, ott látható rajta az említett ajándék. Az egyik lány részletesen be is számolt egy angol csoportban a találkozásról, ezt most le is fordítottam nektek, a galériában pedig megtekinthetitek az aláírt könyvek oldalait is.

Az álmaink valóra váltak, ugyanis sikerült találkoznunk a szeretett színészünkkel, Timothée Chalamettel. Instagramon olvastuk, hogy a menedzsere, Brian Swardstrom megérkezett Budapestre. Ahogy mindig, bementünk a városba a könyveinkkel, ha esetleg Timothée felbukkanna. Aztán megtörtént a csoda! Egy szép hotel közelében megláttuk Brian-t, és legnagyobb meglepetésünkre Peter Spears-t is. Egy kávézóban ültek és vártak valakire. Aztán Timmy csak megjelent. Annyira meglepődtünk, hogy moccanni sem tudtunk. Egy közeli étterembe mentek, szóval követtük őket. Az egyik barátunk, János angol tanár, szóval megkértük, hogy menjen az asztalukhoz, és kérdezze meg Timmy-t, hogy lenne-e olyan kedves, hogy aláírja a könyvünket, csak néhány percet szerettünk volna rabolni az idejükből. Egy rövid beszélgetés után János nagyszerű hírekkel jött vissza, Timothée szívesen aláírja a könyveinket. Tim udvariasan hozzátette, hogy nem készíthetünk képeket. Szóval mins a négyen odamentünk az asztalukhoz és Tim aláírta a könyveinket és kezet is fogott velünk. Aranyos volt, gyönyörű és jóképű. Arról ne is beszélve, hogy a jelenléte egyszerűen elcsábít mindenkit. Levágatta a haját, jól néz ki. Tim kedves volt, fülig ért a mosolya, miközben aláírást osztogatott nekünk. Beszéltünk egy kicsit Briannel és Peterrel is, olyan volt, mint a mennyország. János adott ajándékba neki egy fekete baseball sapkát, amit azonnal felvett. Másnap láthattátok rajta a képen a zsinagógából. Amikor készültek elmenni, Timmy odajött az asztalunkhoz, kedvesen mosolygott, még egyszer kezet rázott velünk és elköszönt. Peter megkérdezte, hogy készíthet-e egy fotót a Call Me By Your Name magyar kiadásáról, hogy elküldje Mr. Acimannek. Szóval ez a történetünk!

IMG_20180821_221539.jpg FB_IMG_1534879537518.jpg

Zárójelben szeretném megjegyezni, hogy 27-én elutazom, ezért jövő héten valószínűleg nem lesznek bejegyzések az oldalon, ha bármilyen hír megjelenik, azt elsején vagy másodikán fogom bepótolni, ha előtte nem sikerül posztolni semmit!

Szandi* 0 7 4
Képek Rajongói
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük