Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Boldog születésnapot Timothée!

Valószínű, hogy az idei bejegyzések már mind a szülinapok körül fognak forogni, de ezek járni fognak majd némi újdonsággal is. 1995. december 27-én látta meg a napvilágot New York városában az oldal sztárja, Timothée Hal Chalamet, tehát ma ünnepli a 23. születésnapját. A színész már most rengeteg sikert elért, épp, hogy beindult a karrierje, de máris magáénak tudhat 44 díjat, és 102 jelölést, és érdemes ismét kiemelném, hogy több évtized után ő a legfiatalabb Oscar-jelölt a legjobb színész kategóriában. Jövőre is számos projektjét láthatjuk majd és egy pillanatra sem áll meg a munkával, hiszen több filmet is fog leforgatni, az egyiket pedig a hazánkban. Ő ugyan nincs oda ezért, korábban a W magazinnak nyilatkozta, hogy két nappal Karácsony után már senkinek nincs kedve a szülinapokhoz, de bízzunk benne, hogy boldogan fogja eltölteni.

Hogy az oldalon is ünnepeljünk egy kicsit, szerettem volna kedveskedni nektek valamivel. Mióta megnyitott az oldal, többen is érdeklődtetek a Miss Stevens c. film felirata felől. Ahogy azt megszokhattuk – szerintem – Timmy abban is nagyot alakított, annak ellenére is, hogy nem mozifilm, nagyon sok rajongónak elnyerte a tetszését, de sajnos magyarul sehol nem jelent meg. Már többször is megígértem, hogy amint időm engedi, elkészítem hozzá a feliratot és ez most így is történt. Még vasárnap feltöltöttem a végeredményt, és nagy öröm látni, hogy már most eléggé sokan letöltöttétek, viszont most az oldalra is elhoztam a linkeket, hogy aki esetleg nem vette volna észre, annak is a tudomására hozzam. Azok se aggódjanak, akik inkább online néznék meg, ugyanis Anolin ismét volt olyan kedves – csak úgy, mint a Hot Summer Nights esetében, és nagyon köszönöm neki-, hogy feltöltötte videómegosztóra is a filmet.

Felirat letöltése Megtekintés online Film letöltése

Ha még esetleg van valamilyen projektje Timothée-nak, amihez nincs magyar felirat, de szeretnétek, nyugodtan jelezzétek a társalgóban, emailben, vagy bárhol máshol, és nagyon szívesen elkészítem, ha tudom. Január 4-én a Beautiful Boy debütál Amazon Prime-on is, ha utána már elérhető lesz hozzá az angol felirat, meg persze a letöltési linkek, akkor még a magyar mozipremier előtt igyekszem lefordítani nektek, de majd mindenképp értesítelek titeket a fejleményekről!

Szombaton lesz egy éves az oldal, akkor majd még jelentkezem egy bejegyzéssel és kicsit az oldal is felfrissül, addig is jó szórakozást kívánok a filmhez és további kellemes ünnepeket!

Szandi*, 2018, dec 27