Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos filmje megjelent már, a közeljövőben is több projektben láthatjuk őt, köztük a The French Dispatch-ben, és a Dune-ben illetve a színházba is visszatér, Londonban fog szerepelni a 4000 Miles darabban.

Beautiful Boy letöltési linkek és magyar felirat

Mostanában többször is szóba került az oldalon a Beautiful Boy. A film már 2017 októberében debütált és több amerikai moziban is levetítették – és vetítik még mindig folyamatosan -, azonban eléggé sokat kellett várnunk arra, hogy számunkra is elérhetővé váljon. Január 4-én viszont végre az Amazon Prime-on is közzétették, utána pedig már más oldalakról is könnyen letölthető lett. A magyar mozikban január utolsó napján kezdik el vetíteni a filmet, de korábban indítottam egy szavazást, és a többség arra voksolt, hogy szívesebben nézné felirattal, mint szinkronnal, ezért végül úgy döntöttem, hogy lefordítom a filmet. A felirat állását, illetve később a letöltési linkeket ebben a bejegyzésben érhetitek majd el, de később kikerülnek az oldalsávba is.

Egyébként nekem nagyon tetszett a film, szerintem Timothée hatalmasat alakított benne, most már teljesen érthető, hogy miért ilyen büszkék a végeredményre. Nem szeretném lelőni a poént, de azt még megjegyezném, hogy nézzétek teljesen végig a filmet, ugyanis a stáblista után még lesz egy monológja a színésznek, amit szerintem érdemes meghallgatni! Jó szórakozást hozzá!

Felirat letöltése Megtekintés online Film letöltése felirattal
Szandi*, 2019, jan 04