Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Visszatér az oldal! – Hogyan tovább?

Üdvözlök ismét mindenkit! Őszintén nem tudom, hogy megfordul-e valakinek még a fejében, hogy felnézzen az oldalra, de remélem, hogy igen. Szeptember végén úgy döntöttem, hogy közel két év után abbahagyom az oldal szerkesztését, ugyanis úgy éreztem, hogy teljesen kiégtem, időm se volt rendesen és már leginkább csak azért csináltam ezt az egészet, hogy mások igényeinek eleget tegyek és minden elvárásnak megfeleljek. Kicsivel több, mint egy hónappal a zárás után már kezdtem érezni az űrt és fontolgattam, hogy újranyitom az oldalt, de sehogy sem tudtam rászánni magam, valahányszor belekezdtem egy új kinézetbe, vagy a hírek pótlásába, végül úgy gondoltam, hogy mégsem jó ötlet és hagytam az egészet. Most viszont már tényleg kezdtem azt érezni, hogy szörnyen hiányzik az egész és érdemes még egy esélyt adnom ennek, mielőtt tényleg úgy döntenék, hogy most már nem megy tovább.

Úgy gondolom, hogy az volt a probléma, hogy már nem hobbiként tekintettem a szerkesztésre, hanem véresen komolyan vettem a dolgot, és úgy éreztem, hogy nem olyan színvonalas az oldal, mint régen. Most viszont szeretnék máshogy állni ehhez az egészhez, ami mindössze annyit takar, hogy nem fogok annyi időt szánni erre, csak akkor, amikor tényleg ráérek. Lehet, hogy így nem fogom azonnal közölni a legújabb infókat, de bízom benne, hogy így is hasznosnak fogjátok találni a munkámat.

A zárás óta sok minden történt a színésszel, hiszen két filmje is megjelent (A Rainy Day In New York és The King), az utóbbit népszerűsítette is, majd utána a Little Woment is, ami néhány napon belül megjelenik több országban. Ez persze azzal járt, hogy rengeteg kép és interjú jelent meg. Valószínűleg eléggé időigényes és hosszas folyamat lesz, azonban igyekszem minden fontosabb dolgot bepótolni, feltölteni az elmaradt képeket és írni néhány bejegyzést, hogy minden meglegyen az oldalon. Ezt még nem tudom hogyan fogom megoldani, hogy minél egyszerűbb és átláthatóbb legyen, de majd tájékoztatlak benneteket.

9 nap múlva lesz két éves az oldal, azonban a rövid szünet miatt nem érzem úgy, hogy erről majd külön “ünnepi” bejegyzést kellene írnom, azonban készítettem egy új kinézetet, ami színekben teljesen eltér az eddig látottaktól, tudom, hogy nem a legfiúsabb, de azért remélem, hogy tetszeni fog nektek. A chat is visszakerült, amit remélem, hogy néha-néha használni fogtok. A cseréknek hamarosan írok a visszatérésem ügyében, én pedig bízom abban, hogy 2020-ban ismét rendszeresen látogatni fogjátok az oldalt!

Szandi*, 2019, dec 20