Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Kiskori fotók

Továbbra sincs túl sok hír Timothée-ról, viszont a minap megjelent három eddig nem látott kiskori fotó róla, ezek még az óvodában/iskolában készültek és az ottani különböző évkönyvekbe kerültek be. Nem tudni pontosan, hogy a képeket kinek köszönhetjük, viszont kiszivárogtak az évkönyvek oldalai is, ahol épp a Timohoz kapcsolódó szövegek jelennek meg. Az első fotó mellett egy rövid gratuláció látható Timothée szüleitől, illetve a testvérétől, míg a második mellett pedig a színész szavai olvashatóak, aki egyébként Timmy Chalamet-ként hivatkozott saját magára. A két rövid üzenetet le is fordítottam, a fotókat pedig megtekinthetitek a galériában!

Gratulálunk Timothée! Nagyon jól csinálod! Szeretettel, anya, apa és Pauline

Timmy Chalamet: Legjobban a P.S. 87 (P.S. 87 William Sherman iskola és óvoda -szerk.) családi hangulata fog hiányozni. A tanároktól kezdve a gyerekekig mindenki hiányozni fog. A következő év ovisai nem is tudják, hogy mi vár rájuk.

IMG_20200424_105825.jpg IMG_20200424_105822.jpg IMG_20200424_105826.jpg

A hírességek a koronavírus idején arra ösztönzik a követőiket, hogy fogadjanak örökbe állatokat, hiszen fontos, hogy a karanténban is legyen jó társaságunk. Ezt Colton Haynes színész is így gondolja, aki egy cicával bővítette a családját, és ami a legjobb az egészben, hogy Timothée ChalaMeow-nak keresztelte őt! A hírt az Instagram profilján osztotta meg két fotó kíséretében.

Végre egy cica apukája vagyok! Ismerjétek meg az új kisbabámat, Timothée ChalaMeow-ot. Már egy ideje gondolkodom az örökbefogadáson, és hálás vagyok a Kitten Rescue LA-nek, hogy ez a drágaság az életembe került. Már most mérges rám, mert nem hagyom őt békén, haha.

Szandi*, 2020, ápr 25