Kiskori fotók
ápr 25 2020

Továbbra sincs túl sok hír Timothée-ról, viszont a minap megjelent három eddig nem látott kiskori fotó róla, ezek még az óvodában/iskolában készültek és az ottani különböző évkönyvekbe kerültek be. Nem tudni pontosan, hogy a képeket kinek köszönhetjük, viszont kiszivárogtak az évkönyvek oldalai is, ahol épp a Timohoz kapcsolódó szövegek jelennek meg. Az első fotó mellett egy rövid gratuláció látható Timothée szüleitől, illetve a testvérétől, míg a második mellett pedig a színész szavai olvashatóak, aki egyébként Timmy Chalamet-ként hivatkozott saját magára. A két rövid üzenetet le is fordítottam, a fotókat pedig megtekinthetitek a galériában!

Gratulálunk Timothée! Nagyon jól csinálod! Szeretettel, anya, apa és Pauline

Timmy Chalamet: Legjobban a P.S. 87 (P.S. 87 William Sherman iskola és óvoda -szerk.) családi hangulata fog hiányozni. A tanároktól kezdve a gyerekekig mindenki hiányozni fog. A következő év ovisai nem is tudják, hogy mi vár rájuk.

IMG_20200424_105825.jpg IMG_20200424_105822.jpg IMG_20200424_105826.jpg

A hírességek a koronavírus idején arra ösztönzik a követőiket, hogy fogadjanak örökbe állatokat, hiszen fontos, hogy a karanténban is legyen jó társaságunk. Ezt Colton Haynes színész is így gondolja, aki egy cicával bővítette a családját, és ami a legjobb az egészben, hogy Timothée ChalaMeow-nak keresztelte őt! A hírt az Instagram profilján osztotta meg két fotó kíséretében.

Végre egy cica apukája vagyok! Ismerjétek meg az új kisbabámat, Timothée ChalaMeow-ot. Már egy ideje gondolkodom az örökbefogadáson, és hálás vagyok a Kitten Rescue LA-nek, hogy ez a drágaság az életembe került. Már most mérges rám, mert nem hagyom őt békén, haha.

Szandi* 0 14 5
Instagram Képek
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük