Ismét Dune jeleneteket forgatnak Budapesten
jún 18 2020

Nemrégiben kaptuk a híreket, miszerint jövő hónapban közzéteszik a Dune első előzetesét, viszont úgy tűnik, hogy a film még nem készült el teljesen, ugyanis az utómunkálatok még váratnak magukra, az imént pedig kiderült, hogy néhány jelenetet is le kell még forgatniuk. Denis Villeneuve sci-fijén még 2019-ben dolgoztak Jordániában, Norvégiában, illetve a Budapesten található Origo filmstúdióban. A forgatásokat júliusban fejezték be, azonban Oscar Isaac, aki a filmben Timothée karakterének az édesapját, Duke Leto Atreides-t alakítja, megerősítette, hogy augusztusban visszatérnek a hazánkba néhány jelenetet felvenni.

Augusztus közepén leforgatunk még néhány jelentet kiegészítésként… azt mondják, hogy Budapesten, Magyarországon. Láttam már néhány jelenetet összevágva és nagyszerűen nézett ki. Denis egy igazi művész, izgalmas lesz látni, ahogy összeáll a dolog. Kissé őrület, hogy mindössze néhány hónappal a megjelenése előtt forgatunk még jeleneteket, de ez a Star Wars esetében is megtörtént már. – számolt be a színész a Deadline-nak

A magazin oldalán azt is elárulták, hogy a filmes világban ez nem meglepő dolog, gyakran előfordul, hogy utólag kell jeleneteket felvenni, viszont ez nem változatat a már betervezett megjelenési dátumon, ami Amerikában nem más, mint december 18-a.

Greg Fraiser operatőr nyilatkozatából az derült ki, hogy a két részesre tervezett film egy igazán egyedi produkció, amit kész kaland lesz végignézni. A film elkészítése egy nagyszerű tapasztalat volt a számára, hiszen elmondása szerint a színészek rendkívül tehetségesek és emellett nagyon jó emberek is.

Arról egyelőre nem kaptunk információt, hogy Timothée szerepelni fog-e azokban a jelenetekben, amelyeket augusztusban forgatnak Magyarországon!

Szandi* 0 8 4
Dune Forgatás Interjú
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük