Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos filmje megjelent már, a közeljövőben is több projektben láthatjuk őt, köztük a The French Dispatch-ben, és a Dune-ben illetve a színházba is visszatér, Londonban fog szerepelni a 4000 Miles darabban.

Újabb fotók a nyaralásról

Két nappal ezelőtt számoltam be nektek arról, hogy Timothée-t a mexikói Cabo San Lucasban látták kikapcsolódni újdonsült barátnőjével, Eiza González színésznővel. Akkor még kérdéses volt, hogy a fotók pontosan mikor készültek, azonban kiderült, hogy még vasárnap, azaz június 21-én. Arról az alkalomról most újabb képek láttak napvilágot, szám szerint kilenc. Szintén azon a napon még egy másik helyszínen is lencsevégre kapták őket, mégpedig a parton, a fotókon feltűnik egy rajongó is, aki korábban TikTokon számolt be arról, hogy találkozott a színésszel. Azonban úgy tűnik, hogy a vakáció több napig is tartott, hiszen néhány órával ezelőtt a Just Jared egy újabb adagnyi képet zúdított ránk, így a galériánk 48 fotóval bővülhetett, ezek másnap, június 22-én készültek a hírek szerint.

A People magazinnak egy forrás árulta el, hogy a páros egy privát géppel utazott a helyszínre és öt napot töltöttek el Chileno Bay-en a barátaik társaságában.

Élvezték a luxus körülményeket és úgy tűnt, hogy nagyon jól érzik magukat. Nemrég kezdtek el együtt lógni és boldognak tűntek együtt. Napoztak, nagyszerű ételeket ettek és lazítottak. Jó kis kikapcsolódás volt. – mondta a forrás

6b03a25aly1gg3hgzr5y3j20v916j7wh.jpg timothee-chalamet-eiza-gonzalez-on-beach-in-mexico-12.jpg timothee-chalamet-eiza-gonzalez-june-2020-07.jpg

Szandi*, 2020, jún 26