Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos filmje megjelent már, a közeljövőben is több projektben láthatjuk őt, köztük a The French Dispatch-ben, és a Dune-ben illetve a színházba is visszatér, Londonban fog szerepelni a 4000 Miles darabban.

Séta Eizával Los Angelesben

A mai nap folyamán a galériában tevékenykedtem, ugyanis a napokban előkerült paparazzi képeket cseréltem néhány esetben jobb minőségűre, más esetben pedig feliratok nélküli verzióra, viszont akadtak időközben új fotók is a mexikói nyaralásról, így azokkal is bővítettem az albumokat. Most azonban vadi új képekkel gazdagodtunk. Tegnap a Timothée-Eiza párost Los Angeles utcáin kapták lencsevégre, mindketten maszkot viseltek és sétáltak egy kicsit a környéken. Időközben még megálltak kávét venni, majd tovább haladtak. Kissé szokatlan, hogy a lesifotósok a színész minden mozdulatát követik, hiszen ez idáig nem vallt rá, most viszont rengeteg remek minőségű fotót lőnek róla, ezúttal 22 fájlt töltöttem fel a galériába. A képek mellé társul egy rövid videó is, amit lent tudtok megnézni!

3ibhhewmiyes71ykcdfm23cam.jpg 35235q149pbhf3k9yipfp148p.jpg 18x3k7j00vypr4rixpyqm5fvo.jpg 4xvw56p05bq1qxjl6xu88xog2.jpgA hírek mellé most szeretnék közölni egy oldallal kapcsolatos információt is, mégpedig azt, hogy társszerkesztőt keresek, de nem ide, hanem egy Facebook oldalra. Szeretném, ha bővülne a közösségünk és több emberhez is eljutnának a hírek, ehhez pedig arra van szükség, hogy más platformokon is népszerűsítsük az oldalt! Ha valaki szeretne besegíteni, az kérem írjon nekem a társalgóba, vagy az oldalsávban megadott email címre, hogy megbeszéljük a részleteket, köszönöm!

Szandi*, 2020, jún 29