Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos filmje megjelent már, a közeljövőben is több projektben láthatjuk őt, köztük a The French Dispatch-ben, és a Dune-ben illetve a színházba is visszatér, Londonban fog szerepelni a 4000 Miles darabban.

Megújult az oldal külseje

Sajnos az utóbbi időben eléggé kihalt az oldal, hiszen a nagy paparazzi képáradat után Timothée teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, így nem igazán tudtam mit frissíteni. Korábban írtam bejegyzést arról, hogy idén meg fogják szervezni online a San Diego-i Comic Con-t, a hírek szerint pedig úgy volt, hogy akkor fog debütálni a Dune első előzetese, viszont a hivatalos naptár egyelőre nem utal arra, hogy ez az infó valóban igaz lenne, úgyhogy talán ez még várat magára. A menüpontokat sem tudtam új dolgokkal bővíteni, mindössze a párkapcsolatai részt egészítettem ki az Eiza Gonzálezzel kapcsolatos információkkal, bár arról egyelőre nem sokat tudni, a pletykák szerint a színésznő is szerepelni fog a Bob Dylanről szóló életrajzi filmben, a Going Electric-ben, de ez még sem került megerősítésre.

Mivel tartalmilag tehát nem igazán tudtam foglalkozni az oldallal, így most a külsőt cseréltem le, hiszen az előző már április óta volt fent és igen csak ráuntam. Az elmúlt időszakban szinte csak világos kinézetekkel találkozhattatok, most viszont szerettem volna kicsit sötétebb színeket választani, úgy gondolom, hogy ez sikerült is. Sajnos így a 15. kinézetnél már kifogytam a magazinok számára készített fotósorozatokból, idén viszont még az angol Vogue publikált egyet a 4000 Miles színdarab népszerűsítése miatt, így most ezt használtam fel. Remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket, szívesen fogadom a véleményeteket!

u.i. Továbbra is keresek társszerkesztőket egy Facebook oldalhoz, ha esetleg valakit érdekel, vegye fel velem a kapcsolatot, köszönöm!

Szandi*, 2020, júl 13