Nem jelenik meg ősszel Timothée filmje
júl 24 2020

Timothée rajongói év elején még izgatottan várták a nyarat, hiszen júliusra volt kitűzve Wes Anderson legújabb filmjének, a The French Dispatch-nek a megjelenése, melyben a színész kapta az egyik főszerepet. Mivel a járvány miatt a filmfesztiválokat eltörölték, ezért áprilisban közölték, hogy a megjelenési dátumot október 16-ára tolták, hiszen mindenképp szerették volna, hogy a fesztiválszezonban kerüljön a mozivásznakra a végeredmény. Most azonban ismételten szomorú hírt közöltek, ugyanis a film ősszel sem fog megjelenni, ezúttal pedig újabb dátumot sem tűztek ki, de annyi biztos, hogy már csak 2021-ben érkezik. Wes Anderson filmje mellett még sok projekt megjelenését eltörölték, ugyanis egyelőre nem tudják, hogy mikor nyithatnak meg ismételten a mozik, illetve a nagyobb forgatásokat sem engedélyezik.

Ennek értelmében tehát jelenleg egy közelgő projektje sincs Timothée-nak, bár a Dűne továbbra is decemberre van kitűzve, ez most már szinte bármikor megváltozhat. Arról sincs hírünk, hogy a 4000 Miles-t mikor tudják színpadra vinni, illetve, hogy mikor kezdhetik el a Bob Dylan életrajzi film forgatásait.

Sajnos a rossz hírek miatt nem igazán kárpótol a színész sem, mostanában eléggé eltűnt a nyilvánosság elől. Legutóbbi fotónk július 14-éről való, ekkor egy rajongó egy las vegasi Walmart üzletben csípte el őt. Bár a maszk és a sapka miatt eléggé nehezen kivehető, hogy valóban a színész látható-e a képen, de a lány azt állította, hogy hallotta a hangját. Minden esetre, a fotót megnézhetitek a galériában!

108417626_169468301399593_1075089390979182617_n.jpg

Szandi* 0 16 4
Képek Paparazzi Rajongói The French Dispatch
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük