A Tompkins Square Bagels főnöke Timothée-ról
júl 27 2020

A vírushelyzet tulajdonképpen mindenre hatással volt, hiszen bezártak a mozik, a színházak, a szórakozóhelyek és az éttermek is. Timothée egyik kedvenc helye New Yorkban a Tompkins Square Bagels, amit hónapok óta rendszeresen látogat. Az énekes nagyon szereti az ottani kínálatot, hiszen legutóbb a The King premierje előtt vásárolt be ott és a rajongóinak osztogatta a bagetteket a vörös szőnyegen. Az éttermet sajnos még március végén kénytelenek voltak bezárni, viszont nemrégiben ismét megnyithatták és magától a főnöküktől tudhattuk meg elsőként, hogy a színész többször is ellátogatott oda az elmúlt hetekben. Egy rajongónak írt választ Twitteren, hozzátette azt is, hogy nagyon jó példaképet választott magának és az utálkozóknak semmiképp nem szabad hinni, mert a kedvencünknek hatalmas szíve van és nagyon kedves. A következő üzeneteket fogalmazta meg a közösségi oldalon:

Szóval a srácod mostanában be szokott ugrani ismét és csak szerettük volna tudatni vele, hogy az a sok őrülten jó dolog, amit hallottál róla mind igaz. Csak hogy néhányat felsoroljak. Aranyos, szerény, kedves és igazán jólelkű. Jól választottál.

Nehéz elhinni, hogy bárki ne lenne kedves ezzel a kedves sráccal, de mi biztosíthatunk róla, hogy az. Néhányszor beugrott múlt héten. Mint mindig, most is nagyon kedves volt a személyzettel. Egyenként megkérdezte, hogy mindenki hogy van. Ráadásul bőséges borravalót is adott nekik, ami sokat jelentett a számukra.

A tweetek tegnapelőtt, illetve tegnap lettek közzétéve, tehát ha minden igaz, akkor Timothée jelenleg is szülővárosában tartózkodik, öröm látni, hogy ilyen jó véleménnyel van róla a személyzet.

Szandi* 0 6 4
Twitter
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük