Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos filmje megjelent már, a közeljövőben is több projektben láthatjuk őt, köztük a The French Dispatch-ben, és a Dune-ben illetve a színházba is visszatér, Londonban fog szerepelni a 4000 Miles darabban.

A Tompkins Square Bagels főnöke Timothée-ról

A vírushelyzet tulajdonképpen mindenre hatással volt, hiszen bezártak a mozik, a színházak, a szórakozóhelyek és az éttermek is. Timothée egyik kedvenc helye New Yorkban a Tompkins Square Bagels, amit hónapok óta rendszeresen látogat. Az énekes nagyon szereti az ottani kínálatot, hiszen legutóbb a The King premierje előtt vásárolt be ott és a rajongóinak osztogatta a bagetteket a vörös szőnyegen. Az éttermet sajnos még március végén kénytelenek voltak bezárni, viszont nemrégiben ismét megnyithatták és magától a főnöküktől tudhattuk meg elsőként, hogy a színész többször is ellátogatott oda az elmúlt hetekben. Egy rajongónak írt választ Twitteren, hozzátette azt is, hogy nagyon jó példaképet választott magának és az utálkozóknak semmiképp nem szabad hinni, mert a kedvencünknek hatalmas szíve van és nagyon kedves. A következő üzeneteket fogalmazta meg a közösségi oldalon:

Szóval a srácod mostanában be szokott ugrani ismét és csak szerettük volna tudatni vele, hogy az a sok őrülten jó dolog, amit hallottál róla mind igaz. Csak hogy néhányat felsoroljak. Aranyos, szerény, kedves és igazán jólelkű. Jól választottál.

Nehéz elhinni, hogy bárki ne lenne kedves ezzel a kedves sráccal, de mi biztosíthatunk róla, hogy az. Néhányszor beugrott múlt héten. Mint mindig, most is nagyon kedves volt a személyzettel. Egyenként megkérdezte, hogy mindenki hogy van. Ráadásul bőséges borravalót is adott nekik, ami sokat jelentett a számukra.

A tweetek tegnapelőtt, illetve tegnap lettek közzétéve, tehát ha minden igaz, akkor Timothée jelenleg is szülővárosában tartózkodik, öröm látni, hogy ilyen jó véleménnyel van róla a személyzet.

Szandi*, 2020, júl 27