Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Új fotók és Dűne hírek

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben mennyire nem volt hír Timoról, mostanában igazán el vagyunk látva. A legutóbbi gitárórája óta a kedvencünk többször kimozdult az utcára, ezt pedig szerencsére képek is bizonyítják. Először is néhány rajongói fotót hoztam, ezek 28-án készültek New Yorkban, a színész láthatólag nagyon jó kedvében volt és a járványügyi szabályok sem akadályozták meg őt abban, hogy beszélgessen és fotózkodjon a lányokkal, akik odamentek hozzá. A kedvencünk betartotta a távolságot, ahogy azt kell és a maszkot is csak a képek erejéig húzta le az arcáról. Szintén ezen a napon még a Southampton negyedben ült be egy Sant Ambroeus nevezetű olasz étterembe vacsorázni. Egy lány kiszúrta őt és a testvérével, illetve az unokatestvérével mentek oda Timothée-hoz. A kedvencünk hamar megtalálta a közös hangot a fiúkkal, hiszen mesélt arról, hogy járt egy fociakadémiára, és azt is megosztotta velük, hogy a kedvenc angol csapata a Chelsea. A lány szerint Timmy egy Joey nevű barátjával volt az étteremben. Távolról néhány fotó is készült róla, de a pulcsija miatt nem igazán vehető ki rajtuk.

IMG_20200729_002937.jpg 116156067_2677668729140368_6418033291261285986_n.jpg

A bejegyzést pedig egy Dűne hírrel zárnám. Korábban már írtam az oldalon arról, hogy idén lesz Christopher Nolan híres filmjének, az Eredetnek a 10. évfordulója, ennek alkalmából pedig ismét le fogják vetíteni a mozikban. Erre júliusban került volna sor, viszont a vírushelyzet miatt ezt is kénytelenek voltak elhalasztani. A minap azonban megkaptuk az újabb dátumokat, a film újbóli megjelenése világszerte augusztus 12-én lesz, míg az Egyesült Államokban augusztus 21-én. A hírek szerint ekkor fogjuk látni a Dűne első előzetesét, reméljük, hogy azúttal nem kell új dátumot keresniük.

Szandi*, 2020, júl 30