Elkezdődött a Dűne népszerűsítése
aug 01 2020

Sajnos a vírushelyzet miatt a legtöbb filmfesztivált bizonytalan időre elhalasztották, viszont Kínában mégis bevállaltak egyet. A 23. Sanghaj Nemzetközi Filmfesztivál július 25-én vette kezdetét, egy hónappal később az eredetileg betervezett dátumhoz képest. Hogy alkalmazkodjanak a jelenlegi helyzethez, a fesztivál online és offline módon is fog zajlani, így próbálják minimalizálni az emberek számát és elkerülni a fertőzést. A fesztivál egyik meghívottja volt többek között Denis Villeneuve is, a Dűne rendezője, aki egy riporterrel ült le beszélgetni a film elkészítéséről, illetve a színészekről. A YouTube-ra egy eléggé hosszú, közel egy órás beszélgetés került fel, amely során a rendező azt is elmagyarázta, hogy miért pont Timothée-t választotta Paul Atreides szerepére. A kedvencünkről szóló részt lefordítottam, de ha érdekel titeket a teljes interjú, akkor lent megtekinthetitek angol felirattal!

Timothée volt az első választásom. Ő egy fenomenális színész, akiben nagyon sok mélység van. Olyan tulajdonságai vannak, amelyek emlékeztetnek a régi hollywoodi színészekre, ő egy igazi filmsztár. Megvan benne az a hihetetlen karizma. Timothée-t a kamera elé állítod és megtörténik a robbanás. Hihetetlenül karizmatikus és erre szükségem volt. Paul egy fiatalember, aki el fog jutni arra a pontra, mikor fel kell szólítania az embereket és vezetővé kell válnia. Szüksége van egy vezetői karizmára és ez Timothée-ban teljesen megvan. Valamilyen szinten, nem tudom, hogy ezt tudja-e magáról, de ő egy rocksztár, nekem pedig szükségem volt egy olyasfajta karizmára.

Nem csak a rendező, hanem már a színészek is készülnek a promóciós anyaggal, természetesen otthonról. Csütörtökön az összes szereplővel készített egy interjút Stephen Colbert, a folyamatról pedig megjelent egy kép is, ha jobban megfigyelitek, akkor Timothée is feltűnik a képernyőn. Néhány órával ezelőtt Rebecca Ferguson és Jason Momoa számolt be Instagram profilján arról, hogy újabb interjúkat készítettek. Remélhetőleg ezek mihamarabb megjelennek és ismét láthatjuk, hallhatjuk Timothée-t!

IMG_20200731_093336.jpg

Szandi* 0 15 4
Dune Interjú Képek
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük