Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos filmje megjelent már, a közeljövőben is több projektben láthatjuk őt, köztük a The French Dispatch-ben, és a Dune-ben illetve a színházba is visszatér, Londonban fog szerepelni a 4000 Miles darabban.

Budapesti fotó és videó jelent meg

A tegnap este folyamán Timothée-t néhány rajongója egy étterem teraszán csípte el, kollégája, David Dastmalchian társaságában, a színész alá is írta az egyikük Szólíts a neveden könyvét amit egy felvétel is bizonyít (videó). A fotót megtekinthetitek a galériában!

EfcHx9eXYAAb97b.jpg  

Kedves látogatók! Az oldalon nem igazán szoktak személyesebb hangvételű bejegyzések lenni, általában megtartom magamnak a véleményem, de úgy érzem, hogy itt az ideje, hogy szóljak néhány szót hozzátok, viszont nem szeretném, ha ezt bárki is sértésnek venné. Az utóbbi időben rengeteg üzenetet kaptam az oldal chatjében, illetve emailben is, hogy hol tudtok Timothée-val találkozni, melyik hotelben szállt meg és ehhez hasonlók. Nem tudom, hogy ki mennyire jártas a rajongói oldalak világában, de azt tudni kell, hogy az oldal egy tárhelyszolgáltató által működhet, ha nem biztosítanák ezt nekem, akkor nem tudnám feltölteni a tartalmat, a híreket, a képeket. Ez mellett még ott a domain szolgáltató is, ami az oldal címét adja. Mindkettőnek megvannak a maga szabályai, amihez hozzátartozik az is, hogy nem sérthetünk személyi jogokat, nem posztolhatunk ki olyan információkat, amit az adott híresség/személy nem szeretne másokkal tudatni. Nem ez az első alkalom, hogy Timothée Magyarországon van és az eddigi tapasztalatok alapján tudhatjuk, legalábbis ha követjük róla a híreket, hogy mindig megkéri a rajongóit, hogy ne tegyenek közzé semmilyen információt róla, amíg nem utazik haza, egyrészt neki is szerződése van arról, hogy titokban kell tartania a tartózkodási helyét, másrészt ő is emberből van, és ugyanúgy kijár neki a privát szféra, mint bárki másnak. A Twitteren kezdtek el terjedni a hírek, hogy néhány lány már napok óta várakozik rá a hotelje előtt és háborognak amiatt, hogy Timothée visszautasítja őket, amikor közös képet kérnek tőle, ami szerintem teljes mértékben elfogadhatatlan. Én megértem, hogy rajongók vagyunk, mindannyian szeretnénk vele találkozni, de vegyük figyelembe, hogy munkaügyben tartózkodik a városban, ráadásul tombol egy világjárvány, a kedvencünk pedig szereti betartani a szabályokat, így nem várhatjuk el tőle, hogy képeket készítsen, ha épp ő személy szerint szeretné megtartani a távolságot, amennyire lehet. Szóval mindössze annyit szerettem volna ezzel elmondani, hogy nem fogom semmilyen formában megosztani a színész tartózkodási helyét (sem az oldalon, sem privát üzenetben), mert lassan három évnyi munkám van benne az oldalban és nem szeretném azt, hogy elvegyék tőlem, sem azt, hogy személyi jogsértés miatt felelnem kelljen. Plusz szeretném tiszteletben tartani Timothée-t is – ahogy mindenkinek kellene -, mert nyilvánvaló, hogy okkal rejtőzködik/utasít el másokat, mert aki követi őt, az tudhatja, hogy imádja a rajongóit. Az egyetlen publikus információ az, hogy a színész nagyjából augusztus 25-éig fog a városban tartózkodni. Remélem senki nem veszi ezt az üzenetet rossz néven, köszönöm a megértést!

Szandi*, 2020, aug 15