Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

A végéhez közelednek a Dűne utóforgatásai

Már valószínűleg csak néhány napot kell várnunk és megjelenik a Dűne hivatalos előzetese, de ettől függetlenül még gőzerővel dolgoznak a film tökéletesítésén. A tegnapi nap folyamán Rebecca Ferguson (a filmben Lady Jessica) osztott meg egy képet Instagramon, kezében a Dűne könyvvel, a posztban közölte a követőivel, hogy számára befejeződtek a forgatások. Külön megjelölte Timothée-t, illetve a rendezőt, kiemelte, hogy igazán jó tapasztalat volt ez. Valószínűleg már lassan a kedvencünk is pontot tesz a forgatások végére és hazautazik.

Addig is még jó néhány rajongónak sikerült ma elcsípnie őt, többen megosztottak velünk videókat, illetve az egyikük a tapasztalatait is. Páran megláttak az utcán egy Timohoz hasonló embert, később kiderült, hogy nem ő volt, viszont a környéken sétálva mégis csak megtalálták őt, épp Oscar Isaac-el vacsorázott. Miután befejezte, odament a rajongóihoz, aláírásokat osztott, majd távoznia kellett a hoteljébe. Az említett videókat a számokra kattintva tudjátok megnézni! (12) A rajongó, akivel beszéltem, kihangsúlyozta, hogy bár a videón nem látszik, de a többség maszkot viselt, illetve egymást is próbálták ösztönözni a szabályok betartására, bár a nagy tömegben ezzel nem mindenki törődött, viszont alig egy percig tartózkodtak Timothée közelében, kedvencünk végig igyekezett betartani az előírásokat.

A galériában további két képet tekinthettek meg erről a napról, az egyiken kedvencünk mellett még feltűnik több stábtag is, köztük az előbb említett Oscar Isaac, a rendező, Denis Villeneuve és a producer felesége, Tanya Lapointe!

EgM6ojfXkAI8IqT.jpg EgM6ovPWsAQZtUn.jpg

Szandi*, 2020, aug 23