Új külső – kisebb változások
aug 24 2020

Egyáltalán nem szokásom ilyen gyakran váltogatni a kinézeteket az oldalon, de őszintén szólva az előzőt szörnyen utáltam és úgy éreztem, hogy muszáj vagyok egy hónap után leváltani, mert még a szerkesztéstől is elvitte a kedvem. Ezúttal igyekeztem nagyon odatenni magam és a lehető legjobb külsőt összehozni, mert valószínűleg egy ideig nem lesz váltás. A 16. kinézet alapjául egy olyan fotósorozat szolgált, amit a L’Uomo Vogue számára készítettek a színészről és ez az egyik kedvencem róla, viszont mivel a képek fekete-fehérek eredetileg, nem igazán volt ihletem eddig ahhoz, hogy felhasználjam őket. Azonban nemrég bukkantam rá Tumblr-ön a fotókra színes verzióban, ezt pedig egy rajongó készítette el rendkívüli precizitással, a blogját ide kattintva megnézhetitek.

Elrendezésben az egyik legszembetűnőbb változás az, hogy a bejegyzések fölött megjelentek a kiemelt képek. Ezt utoljára talán akkor használtam, amikor még megnyitott az oldal, aztán úgy gondoltam, hogy nincs rá szükség, most viszont mégis csak megjött hozzájuk a kedvem és szerintem sokat dob az összhatáson is. Az oldalsávba bekerült egy keresés funkció, korábban ezzel kapcsolatban kaptam már emailt, így most megvalósítottam, szóval ha bármit szeretnétek gyorsan megtalálni az oldalon, csak beírjátok a kulcsszót és máris odavezet a kapcsolódó bejegyzésekhez. Ezen kívül még Timothée munkálatait is kibővítettem, felkerültek a leírások, illetve a hasznos linkek is, megkönnyítve ezzel a böngészést.

Az oldal sorsát illetően most szeretném megemlíteni, hogy hamarosan kezdődik az egyetem, idén leszek elsőéves, így valószínűleg jó néhány dolog lesz az oldalon kívül, ami leköti majd a figyelmem. Viszont semmiképp sem szeretném abbahagyni a szerkesztést, örömmel látom, hogy mostanában növekedett a látogatottság is. Terveim szerint idén már  nem nagyon lesz új külső az oldalon, talán még a három éves születésnapra sem, a tartalmat is igyekszem rendbe tenni, bővítgetni az elkövetkezendő napokban, hiszen szeptembertől már ezekre nem igazán lesz időm. A híreket természetesen próbálom továbbra is rendszeresen hozni, úgy, ahogy azt megszokhattátok.

Egyelőre ennyi lenne, remélem, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését az új külső. További kellemes nyarat kívánok mindenkinek!

Szandi* 0 9 3
Oldal
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük