Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos filmje megjelent már, a közeljövőben is több projektben láthatjuk őt, köztük a The French Dispatch-ben, és a Dune-ben illetve a színházba is visszatér, Londonban fog szerepelni a 4000 Miles darabban.

Megvan a Dűne előzetesének megjelenési dátuma!

Mikor Timothée beharangozta Twitteren, hogy még szeptember előtt megkapjuk a Dűne előzetesét, néhány rajongó elsütötte a poént, hogy az biztos augusztus 31-e éjfél lesz, ám úgy tűnik, hogy a viccek lehetséges, hogy igaznak fognak bizonyulni. A Cineplex Movies közölte le a hírt, miszerint a napokban érkezett volna az előzetes, de végül ezt eltolták egészen jövő hétfőig. Az első betekintő a hírek szerint augusztus 31-én kerül a vásznakra a TENET című film vetítésekor néhány kiválasztott moziban.

Az interneten pár nappal később fog debütálni a hivatalos előzetes, egész pontosan szeptember 9-én. A betekintő 1 perc 37 másodperces lesz, közölte az Inside Film Room. David Sobczak újságíró elárulta a követőinek, hogy ő már látta az előzetest és egyáltalán nem okozott csalódást, illetve, hogy a Warner Bros. nagy népszerűsítést tervez a filmnek, a rajongóknak pedig ezt csak türelmesen ki kell várniuk.

Szandi*, 2020, aug 26