Timothée nyilatkozata az Empire-nek; új Dűne jelenetkép
aug 31 2020

Korábban már beszámoltam nektek arról, hogy az Empire magazin az elkövetkezendő napokban néhány exkluzív Dűne promóciós anyaggal készül a várakozó rajongók számára. Elsőként nagyszerű képeket kaptunk a fotósorozatból, ma pedig tovább folytatták a népszerűsítést és három jelenetképet osztottak meg a filmből, ezek közül az egyiken szerepel Timothée. A fotón közelebbről is szemügyre vehetjük Paul Atreides karakterét, aki mellett feltűnik a Fremenek egyik titokzatos törzstagja, Chani, akit Zendaya formál meg. Az ő szemei kéket világítanak, ami az Arrakis bolygó híres fűszerének köszönhető.

dune-exclusive-1.jpg

A Rum vádi (Jordánia egyik természetvédelmi területe, ahol a filmet forgatták – szerk.) ez a része annyira lenyűgöző, tulajdonképpen üldöz egy szikla a háttérben. Itt nem alkalmaztunk semmiféle greenscreen-technikát (zöld háttér). Ez az egyik legizgalmasabb része a könyvnek és a filmnek is. Ez egy lecke volt a számomra. A Szólíts a neveden-ben vagy a Csodálatos fiúban például nem lett volna logikus képes forgatókönyveket készíteni, mert akkor korlátoztuk volna magunkat a kamera szögének, vagy valami másnak a függvényében. Itt teljesen az ellentéte történik, mert azt a jelenetet, amelyben egy homokféreg üldöz, sosem tudtam volna elképzelni anélkül. – nyilatkozta Timothée

A magazin oldalára ezen kívül még két másik fotót is publikáltak, azt viszont nem töltöttem fel a galériába, mert a kedvencünk nem szerepel rajta, de beillesztettem ide, hogy azokat is megtekinthessétek. Az egyiken Paul édesapja, Leto herceg (Oscar Isaac) látható Gurney Halleck-el (Josh Brolin) az oldalán. A másik jelenetképen épp Jason Momoa karakterét, Duncan Idaho-t láthatjuk akcióban.

Szandi* 0 29 4
Dune Interjú Képek
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük