Új filmszerepet kapott Timothée!
okt 15 2020

Az elmúlt napokban elkezdődtek a találgatások, hogy vajon Timothée kapott-e szerepet új filmben, vagy sem, ám a Deadline most tiszta vizet öntött a pohárba. Alig néhány órával ezelőtt jelentették be, hogy egy új Netflix film van készülőben, a szereplőgárda alapján pedig elmondhatjuk, hogy egy igazi sztárparádé lesz. A projekt, amiről szó van, nem más, mint a Don’t Look Up, melynek főszereplőjét, Jennifer Lawrence-t már korábban bejelentették. Azonban most felfedték a teljes listát is, melyben Timothée mellett feltűnik Rob Morgan, Leonardo DiCaprio, Cate Nlanchett, Jonah Hill, Himlesh Patel, Ariana Grande, Matthew Perry, Tomer Sisley, valamint kedvencünk egyik legnagyobb példaképe, Kid Cudi is.

A forgatókönyvet Adam McKay írja, emellett ő a rendező és az egyik társproducer is Kevin Messick oldalán, a forgalmazó pedig a Hyperobject Industries Banner. A történet két alacsonyabb rendű csillagászt állít a főszerepbe, akik egy média-turnéba kezdenek, hogy figyelmeztessék az embereket arra, hogy egy közelgő aszteroida el fogja pusztítani a Földet.

A szereplőgárda nagy része már tavasz óta dolgozik valamilyen szinten a projekten, ami először februárban lett bejelentve. A forgatásokat eredetileg áprilisban kezdték volna és az idei év végére adták volna ki a végeredményt, ám a járvány miatt ez mind jövőre csúszott. A film tehát a Netflixen fog elsőként debütálni, de nagy a valószínűsége, hogy ettől függetlenül a mozikban is vetíteni fogják idővel.

Az egyelőre kérdéses, hogy Timothée emiatt tartózkodik-e Olaszországban, vagy más projektje is van készülőben.

Ezzel együtt kiderült, hogy Timothée testvére, Pauline Chalamet is új szerepet kapott a HBO Max saját gyártású sorozatában a ‘The Sex Lives of College Girls’-ben. Mindkettejüknek gratulálunk az új projekthez!

Szandi* 0 11 3
Don't Look Up
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük