Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos filmje megjelent már, a közeljövőben is több projektben láthatjuk őt, köztük a The French Dispatch-ben, és a Dune-ben illetve a színházba is visszatér, Londonban fog szerepelni a 4000 Miles darabban.

Megérkezett a 17. kinézet!

Kedves látogatók! Az előző kinézet két hónappal ezelőtt került fel az oldalra, és szinte biztos vagyok benne, hogy azt írtam akkor, hogy ebben az évben ez lesz az utolsó, ugyanis akkor még nem számítottam arra, hogy Timothée címlapsztár lesz még, hiszen eléggé eltűnt a nyilvánosság előtt. Azonban nemrég debütált a fotósorozat a GQ magazin novemberi számához, és tudtam, hogy ezekből a képekből muszáj alkotnom valamit, hiszen nagyszerűek lettek. Próbáltam színekben egy kicsit őszies designt készíteni, ami talán még télen is elviselhető lesz (bár most már nem merem megígérni, hogy addig nem lesz csere), és próbáltam úgy kialakítani, hogy minél több képet felhasználhassak, így most már az oldalsó modulokban is láthattok 1-1 fotót a címek mögött. Ezzel együtt a galéria is felfrissült, ahol fel is használhattam a maradék képet. Arra felhívnám a figyelmet, hogy a tárhelyszolgáltató reklámjai miatt alkalmanként elcsúszhat az oldal, főként mobil készülékeken, de remélhetőleg ez a probléma megoldódik!

Tartalmi szempontból egyelőre nem történt nagy változás, igyekszem a napokban átnézni és frissíteni a menüpontokat, ám az egyetem miatt sajnos most kevesebb időt tudok szánni az oldalra, mert inkább a híreket szeretném minél gyorsabban kiírni. Minden esetre, amint tehetem, frissítgetem a tartalmat. Addig is remélem mindenkinek elnyeri a tetszését az új külső! Vigyázzatok magatokra!

Szandi*, 2020, okt 27