Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos filmje megjelent már, a közeljövőben is több projektben láthatjuk őt, köztük a The French Dispatch-ben, és a Dune-ben illetve a színházba is visszatér, Londonban fog szerepelni a 4000 Miles darabban.

A ‘Saturday Night Live’ népszerűsítése

Amerikában ma éjjel fog debütálni a Saturday Night Live legújabb része, melynek a házigazdága Timothée Chalamet lesz, valamint a fellépője Bruce Springsteen rockegyüttese, az E Street Band. A műsorra már gőzerővel készülnek, tegnapelőtt a kedvencünk el is látogatott a stúdióba ismét, hogy felvegyenek egy rövid promóciós anyagot, amiben közlik az előbb említett információkat. Erről az alkalomról előkerült egy kép is, kíváncsian várjuk a műsort!

Szintén az SNL miatt, illetve nagy kedvencének, Kid Cuidnak az új albumának megjelenése alkalmából feltöltött néhány fotót Instagramra, bár a többségét szokásához híven nem sokkal később törölte, ám van egyetlen egy fotó, amin ő is látható volt, ezt megnézhetitek a galériában.

Végül, de nem utolsó sorban pedig kaptunk még egy rajongói képet is, ez a tegnap este folyamán készült, ehhez kapcsolódóan pedig ide kattintva egy videót is elérhettek.

IMG_20201211_192929.jpg EpA9OcFU8AAUS0S.jpg EpAuvmbXIAE0Gah.jpg

Szandi*, 2020, dec 12