Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos filmje megjelent már, a közeljövőben is több projektben láthatjuk őt, köztük a The French Dispatch-ben, és a Dune-ben illetve a színházba is visszatér, Londonban fog szerepelni a 4000 Miles darabban.

Ünnepi bejegyzés

Kedves látogatók! Szerettem volna megragadni az alkalmat és kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek, aki mostanában benéz ide híreket olvasgatni. Remélem, hogy mindenkinek sikerül ezt a nehéz évet a szerettei körében zárni és remélhetőleg 2021-ben több pozitív dolog vár majd ránk.

Azt is szeretném megemlíteni, hogy Timothée 27-én, azaz vasárnap fogja ünnepelni a 25. születésnapját, innen is szeretnék neki boldog születésnapot kívánni! De nem csak a színész fog ünnepelni, hanem az oldal is, hiszen 29-én lesz három éve, hogy megnyitottam, amire én személy szerint nagyon büszke vagyok és bízom benne, hogy még sokáig szerkeszthetek. A korábbi években mindig készültem egy új kinézettel és valamilyen tartalmi frissítéssel is, viszont szeretnék tőletek elnézést kérni, hogy ez idén elmarad. Nagyon próbálkoztam annak érdekében, hogy ez összejöjjön, de sajnos egész januárban vizsgáim lesznek, így a szabadidőmet és a téli szünetemet nagyrészt tanulással fogom tölteni, az ünnepeket pedig nem szeretném erre szánni, de legkésőbb februárban igyekszem felfrissíteni az oldalt!

Addig is természetesen a megszokott módon hozni fogom a friss híreket, amint lesznek. Bár az utóbbi időben eléggé eltűnt Timo, a galériába érdemes benézni, hiszen egy-két lesifotó, illetve rajongói kép olykor előbukkan, ezeket pedig mindig fel szoktam tölteni oda.

Szeretnék tehát még egyszer kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánni, illetve megköszönni minden kedves látogatómnak a támogatást, és azt, hogy az elmúlt három évben velem tartottatok! 🙂

Szandi*, 2020, dec 24