Ünnepi bejegyzés
dec 24 2020

Kedves látogatók! Szerettem volna megragadni az alkalmat és kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek, aki mostanában benéz ide híreket olvasgatni. Remélem, hogy mindenkinek sikerül ezt a nehéz évet a szerettei körében zárni és remélhetőleg 2021-ben több pozitív dolog vár majd ránk.

Azt is szeretném megemlíteni, hogy Timothée 27-én, azaz vasárnap fogja ünnepelni a 25. születésnapját, innen is szeretnék neki boldog születésnapot kívánni! De nem csak a színész fog ünnepelni, hanem az oldal is, hiszen 29-én lesz három éve, hogy megnyitottam, amire én személy szerint nagyon büszke vagyok és bízom benne, hogy még sokáig szerkeszthetek. A korábbi években mindig készültem egy új kinézettel és valamilyen tartalmi frissítéssel is, viszont szeretnék tőletek elnézést kérni, hogy ez idén elmarad. Nagyon próbálkoztam annak érdekében, hogy ez összejöjjön, de sajnos egész januárban vizsgáim lesznek, így a szabadidőmet és a téli szünetemet nagyrészt tanulással fogom tölteni, az ünnepeket pedig nem szeretném erre szánni, de legkésőbb februárban igyekszem felfrissíteni az oldalt!

Addig is természetesen a megszokott módon hozni fogom a friss híreket, amint lesznek. Bár az utóbbi időben eléggé eltűnt Timo, a galériába érdemes benézni, hiszen egy-két lesifotó, illetve rajongói kép olykor előbukkan, ezeket pedig mindig fel szoktam tölteni oda.

Szeretnék tehát még egyszer kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánni, illetve megköszönni minden kedves látogatómnak a támogatást, és azt, hogy az elmúlt három évben velem tartottatok! 🙂

Szandi* 0 47 11
Oldal
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük