Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Régi/új képek

Az elmúlt időszakban Timothée igen csak eltűnt a nyilvánosság elől, így ebben a hónapban majdnem semmi érdemleges hírrel nem tudtam szolgálni nektek. Azonban hellyel-közzel jelentek meg eddig nem látott fotók, ezeket pedig folyamatosan töltögettem fel a galériába, most pedig úgy döntöttem, hogy írok is egy összegző bejegyzést. Elsőként egy új Dűne promóciós képet kaptunk az Atreides-házról, Timothée mellett még feltűnik Rebecca Ferguson és Oscar Isaac, akik a filmben a szüleit alakítják. Rátérve a fotósorozatokra, a kedvencünk még 2019-ben került a Vanity Fair magazin címlapjára Saoirse Ronan és Chadwick Boseman oldalán. A galériában most új képekkel bővíthettem ezt az albumot, az egyik a színfalak mögött készült, a másik pedig a fotósorozat egyik darabja, ami a magazinba nem került bele. Végül, de nem utolsó sorban Timo példaképe, kollégája és egyben jó barátja, Kid Cudi emlékezett vissza a szilveszteri bulijukra egy közös fotóval!

IMG_20210112_000146.jpg IMG_20210114_210030.jpg IMG_20210125_233306.jpg

u.i. Kiszivárgott néhány kép a Saturday Night Live fotósorozatból, amelyet Mary Ellen Matthews készített, azonban ezeknek a posztolására a fotós nem adott engedélyt, jelenleg pedig mindenhonnan törlik, ahová fel lett töltve és megteszik a szükséges jogi lépéseket! Ennek értelmében én is eltávolítottam a képeket, hogy elkerüljem a bajt, bízzunk benne, hogy hamarosan a fotós is engedélyt ad a fotók feltöltésére, mert nagyszerűen sikerültek!

Szandi*, 2021, jan 26