A Bones & All adaptációban szerepelhet Timothée
jan 28 2021

2019-ben jelentették be először a hírt, hogy egy filmadaptáció fog készülni Camille DeAngelis Bones & All című könyvéhez, ami még 2015-ben debütált. Már akkor közölték azt is, hogy a forgatókönyvet Dave Kajganich írja, aki korábban a nagysikerű Suspiria-t (Sóhajok) is megalkotta. Akkor még egy más rendezőt emlegettek, azonban ma derült ki, hogy végül Luca Guadagnino kapta ezt a szerepet, aki együtt dolgozott a forgatókönyvíróval az előbb említett filmen. Timothée számára az áttörő sikert a Szólíts a neveden hozta meg, amit szintén Luca rendezett, most pedig esélyes, hogy ismét együtt dolgozhatnak. A Deadline belsős forrásai értesültek elsőként arról, hogy a rendező főszereplőknek Timothée Chalamet-et és Taylor Russell színésznőt választaná. A projekt jelenleg kezdetleges fázisban van, így nem túl sok infó derült ki róla, viszont nagyon sok filmgyártó cég érdeklődését felkeltette és szeretnék pénzügyileg támogatni. Timo még nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, viszont a színésznő Instagram sztorijában írta le, hogy nagyon izgatott. Egy kis kedvcsinálóként lefordítottam nektek a könyv tartalmát.

Maren Yearly egy fiatal nő, aki ugyanazt akarja, amit mindenki más. Egy olyan ember akar lenni, akire mások felnéznek és tisztelik őt. Azt akarja, hogy szeressék. De a szégyellnivaló titka arra késztette őt, hogy a háttérbe szoruljon. Utálja magát azokért a rossz dolgokért, amiket tesz – azokért, amiket a családjával és a személyiségével tett. Ez a titok ítéli meg az ő helyét a világban, és azt, hogy hogyan tekintenek rá az emberek. De nem ő akart ilyenné válni.

Maren Yearly nem csak összetöri a szíveket, hanem felemészti őket. Mióta az édesanyja megtalálta Penny Wilson dobhártyáját Maren szájában, amikor a lány mindössze két éves volt, tudta, hogy már soha többé nem lesz normális életük. A szeretet sokféleképpen megnyilvánulhat, de Marennél ez mindig ugyanúgy végződött: az édesanyjának el kellett rejtenie a bizonyítékot és bepakolni a kocsiba.

De amikor az édesanyja elhagyja őt a tizenhatodik születésnapja után, Maren elindul megkeresni az édesapját, akit sosem ismert és több dologra jön rá, mint amire számított.

Szembe kell néznie a szerelemmel, más emberevőkkel, és ellenségekkel az életében most előszőr, Maren pedig rájön, hogy már nem csak az édesapját keresi, hanem saját magára is rá kell találnia.

Camille DeAngelis Bones & All könyve egy lenyűgözően egyedi történet a felnőtté válásról, egyben pedig egy szépen megírt horrorsztori és egy nagyszerű rávilágítás a női erőre és szexualitásra.

Luca-t és Timothée-t egyébként érték támadások a projekt bejelentése után, hiszen a Szólíts a neveden-ben Olivert alakító Armie Hammer-t jelenleg kannibalizmussal vádolják, a színészt több filmszerepéből kirúgták emiatt, vagy ő maga mondott le róluk.

Szandi* 0 69 20
Bones & All
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük