Vogue: Timothée az év legmenőbb Super Bowl reklámjáról
Szandi* 2021.02.07. 200 megtekintés 23 kedvelés

A legújabb Cadillac reklámban Timothée megmutatja, hogy milyen lehet 2021-ben Ollókezű Edward fiának, Edgarnak az élete, aki örökölte édesapjának ollókezeit, és minden problémát, ami azzal együtt jár. Nem tud elvégezni egyszerű feladatokat, például a buszozást, vagy a focizást, anélkül, hogy ne tenne valamit tönkre, ez pedig meg is látszik rajta, valamint az édesanyján, Kim Boggs-on. A Cadillac LYRIQ kéz nélküli vezetési technológiájával azonban végre Edgar is átélheti a vezetés örömeit.

yt1s_com20-20AllElectric20Cadillac20LYRIQ2020ScissorHandsFree2020Full20Version_1080p_mp40977.jpg yt1s_com20-20AllElectric20Cadillac20LYRIQ2020ScissorHandsFree2020Full20Version_1080p_mp41235.jpg yt1s_com20-20AllElectric20Cadillac20LYRIQ2020ScissorHandsFree2020Full20Version_1080p_mp41189.jpg yt1s_com20-20AllElectric20Cadillac20LYRIQ2020ScissorHandsFree2020Full20Version_1080p_mp41041.jpg
Hogyan reagáltál, amikor felkeresett téged a Cadillac az ügyben, hogy tisztelegj Ollókezű Edward előtt az új Super Bowl reklámban?

Nos, a hagyaték és az előzmény nagyon fontos szempont nálam a projektválasztásban. Az Ollókezű Edward egy olyan film volt, amit imádtam kiskoromban és a lehetőség, hogy belecsöppenhetek ebbe a világba, egy igazi valóra vált álom volt. Emellett még felkeltette az érdeklődésem a LYRIQ környezetvédő hatása is. Úgy éreztem, hogy ez volt a hagyaték és a jövő tökéletes kombinációja. Továbbá nagyon szeretem David Shane rendező munkáját a reklámfilmekben, nagyon nyitott volt az együttműködés kapcsán.

Mi tetszett neked az eredeti filmben, és úgy általában Tim Burton munkájában?

Hatalmas Tim Burton rajongóként nőttem fel. És miközben szerencsém volt olyan projektekben szerepelni, amelyek a realista látásmódra és a mi univerzumunkra alapoztak, egyre inkább elkezdtem érdeklődni – főleg mióta megismertem Tim-et az elmúlt hónapokban – az olyan mesék és történetek iránt, amelyek egy kicsit fantasztikusabb módon mutatják be azt, hogy mi kik vagyunk.

Hogyan adtad át magad Edgar szerepének és mit találtál benne igazán fontosnak?

Ez egy nagyszerű lehetőség volt arra, hogy remélhetőleg megmutathassuk a modern közönségnek, hogy az eredeti történettel is lehet még azonosulni, anélkül, hogy feláldoznánk az 1990-es verziót. Ehelyett egy olyan karaktert akartunk létrehozni, ami nem hat furcsán a mai környezetben sem, de közben teljes mértékben Johnny Depp karaktere előtt tiszteleg.

Milyen módon veszed figyelembe a ruhákat és a bemutatást a karaktereid megformálásakor?

Nagyon jól szórakoztam Melissa DesRosiers-el, miközben próbáltunk megalkotni egy olyan karaktert, akiben hitelesen tükröződtek az előző történet szigorú expresszionista jegyei, de közben voltak benne modernebb motívumok is. iPhone töltőket tettünk tönkre, hogy cipőfűzőt csináljunk belőle. És amik még sötétebbé tették, azok a vágásnyomok a flanel ingen. De közben láthatjuk az ikonikus félholdat is, ami Johnny karakterének jelmezén – az övén – jelent meg, míg Edgar jelmezén a vállánál, ez szintén egyfajta utalásként szolgál a múltra. Hűek maradtunk ahhoz az íratlan szabályhoz is, hogy Edgar bőrből készült ruhája valójában az ő igazi bőre a testén. Még ha úgy is tűnik, hogy teljesen befedi őt ez az öltözet, mégis viselnie kell igazi ruhákat, úgyhogy nagyon sokat fantáziálhattunk arról, hogy hogyan nézhetnének ki napjainkban az ollókezűek.

Milyen volt együtt dolgozni Winona Ryderrel?

Winonaval dolgozni egy valóra vált álom volt. Nagyszerű színésznő és a mai napig példakép Amerikában. Nagyon szeretek Saoirse Ronannel dolgozni, mert ő is pont annyira a szíve csücske az amerikaiaknak, mint amilyen Winona volt a 90-es években. És voltak olyan apró tanácsai, amelyek sokat segítettek, de ezek köztünk maradnak.

A reklámfilm népszerűsítésére szolgáló hivatalos fotósorozatot Julian Ungano készítette el a színészről.

Timothee_School01_35mm.jpg Timothee_Scissorhands_15_RTV1.jpg Timothee_06_RTV1.jpg Timothee_Scissorhands_01_RTV1.jpg

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • szept. 14. 13:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 15. 06:00 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 19. 09:30 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 22. 16:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 23. 10:20 Kisasszonyok (HBO 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám