Új megjelenési dátumokat kapott a Dűne
febr 20 2021

A vírus miatt már jó ideje csak tologatják a várva-várt Dűne megjelenési dátumát, de úgy néz ki, hogy most már sikerült dönteniük. Nemrégiben bejelentették, hogy a film végül október elsején fog debütálni az Amerikai Egyesült Államokban, azonban a Warner Bros. úgy döntött, hogy több országban már két héttel korábban fogják kiadni, így hát a premierek 2021. szeptember 15-étől esedékesek. Először Franciaországból kaptuk meg ezt a hírt, majd ezt követte több európai ország, majd később Ausztrália és Latin-Amerika is, ahol a megjelenési dátumok szeptember 15. és 17-e közé esnek. Ezeken a helyszíneken a mozikban fog debütálni a film – természetesen csak azokban az országokban, ahol a járványhelyzet ezt megengedi. Az oldalsávban folyamatosan frissítésre kerül a lista a dátumokkal!

Ha még emlékeztek, pár héttel ezelőtt írtam egy cikket arról, hogy a Warner Bros. szerződést között a HBO Max-el, ennek értelmében pedig a 2021-es filmjeik a streamingszolgáltatón is debütálni fognak, ám ezt a Dűne rendezője, Denis Villeneuve nem helyeselte, ezzel szemben a HBO Max igazgatója nyíltan kijelentette, hogy a film nem fog pénzügyileg jól teljesíteni, ha ezt nem vállalják be.

A Dűne az egyik legjobb film, amit valaha készítettem. Én és a csapatom három évet szántunk az életünkből arra, hogy egy igazán különleges élményt nyújthassunk a nézőknek. A film képi- és hangzásvilága a mozikra volt tervezve. – mondta a rendező a Variety-n közölt nyílt levelében

Így hát még mindig nem tudtak zöldágra vergődni, hogy mi legyen a Dűne sorsa, azonban a Warner Bros. szeretne nagyobb összeget fizetni a színészeknek és a stábnak a HBO Max által érkezett bevételekből. Jelenlegi állás szerint úgy néz ki, hogy a film csakis kizárólag a mozikban lesz látható.

A DŰNE MAGYAR MEGJELENÉSE 2021. SZEPTEMBER 30-ÁN ESEDÉKES!

Szandi* 0 105 18
Dune
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük