Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Kosármeccsen járt

Szörnyen sajnálom, hogy legutóbb hónap elején volt frissítés bejegyzések terén az oldalon. Néha-néha előbukkant egy-egy fotósorozat kép, amit feltöltöttem a galériába, viszont azokat nem tartottam olyan érdemi híreknek, hogy külön posztoljak róluk. Most viszont Timothée végre előbújt a csigaházából, és a tegnap este az egyik barátjával ellátogatott a Madison Square Garden-be, ahol megnézett egy NBA meccset. Ezúttal a New York Knicks és a Philadelphia 76ers csapott össze, a hazai csapat pedig egy ponttal alulmaradt. Értelemszerűen a mérkőzés nem volt zártkapus, lehettek nézők, viszont meg kellett tartaniuk a tisztes távolságot és végig maszkot kellett viselni. Azonban annak ellenére, hogy Timonak takarta a maszk az arcát, még így is felismerték őt, a rajongók kiszúrták a nézők sorában, valamint a jelenlevő profi fotósok szintén. A galériában megtekinthetitek az összes fotót, ami eddig megjelent, ide kattintva pedig két videót is megnézhettek összevágva!

ExDiW1eWEAAhHQw.jpg ExDENTQUcAITJQX.jpg ExC7Rp4WQAEMBYY.jpg ExDe_hVWgAIoU7-.jpg

Ha már végre sikerült összehoznom a bejegyzést, megragadnám az alkalmat egy kis önreklámra is. Mivel Timo most eléggé eltűnt a nyilvánosság elől, nem kell túl sok időt szánnom az oldalra és úgy gondoltam, hogy beleférne még egy rajongói oldal egy másik kedvencemről, így hát megnyitottam a taylor-swift.tk-t! Akit érdekel az énekesnő munkássága, vagy esetleg kíváncsiak vagytok, hogyan szerkesztek egy másik témában, akkor kukkantsatok be az oldalra!

Szandi*, 2021, márc 22