Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Ismét együtt Timo és Lily?

Aki már régebb óta követi Timothée-t, annak ismerősen csenghet Lily-Rose Depp neve. A két színész még a The King című eredeti Netflix filmben szerepelt közösen, és 2018 szeptemberében kezdtek el randizni. Kapcsolatuk nagyjából egy évig tartott, hivatalosan 2020-ban erősítették meg a szakításukat. Azonban úgy tűnik, hogy ismét egymásra találtak, hiszen nemrégiben kiszúrták őket New York utcáin. A két hírességet március 21-én fotózta le egy rajongó, viszont pár napig rejtegette a képet és nem osztotta meg senkivel, ám most nyilvánosságra került. A hírek szerint az elmúlt napokban többször is látták őket együtt az emberek, a Washington Square Park környékén sétáltak kézen fogva, majd beugrottak a Trader Joe’s-ba is. Emellett még tegnap látták a városban egyedül Timo-t. Mindkét képet elérhetitek a galériában!

GtVcHMDR7ho.jpg Ex6Uw4eXMAAKyH8.jpg

EMLÉKEZTETŐ! Ha minden igaz, Timo április 5-én, azaz hétfőn kezdi el forgatni legújabb filmjét, a Bones & All-t New Yorkban.

Szandi*, 2021, ápr 02