Új külsőbe bújt az oldal!
ápr 02 2021

Kedves látogatók! Legutóbb februárban váltottam külsőt az oldalon, viszont úgy gondoltam, hogy már itt az ideje a felfrissülésnek. Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy eljutok idáig, hiszen mostanában többször is fontolóra vettem az oldal bezárását. Sajnos a vírusnak köszönhetően eléggé megcsappantak a hírek, nem tudok olyan gyakran frissíteni az oldalon, mint korábban, hiszen semmilyen érdemleges hír nem jelenik meg Timoról. Ennek következtében az oldal látogatottsága is elkezdett csökkenni, aminek egyáltalán nem örülök, hiszen az oldalt nem csak magamnak szerkesztem, hanem másoknak is, így jól esne bármiféle visszajelzés, amit sajnos mostanában nem igazán kapok. Viszont úgy gondoltam, hogy nem fogom csak emiatt kidobni a kukában a több, mint három évnyi kemény munkámat és adok még egy utolsó esélyt az oldalnak, legalább őszig biztosan, addig még eldöntöm, hogy szeptember után mi lesz a honlap sorsa.

Viszont addig is úgy döntöttem, hogy új külsőbe bújtatom az oldalt. Mostanában nem jelent meg új fotósorozat a színészről, mindössze a régebbiekből 1-2 eddig nem látott darab, így a fejléc elkészítéséhez most ezeket használtam fel. Mindkét kép 2017-ben készült, az egyik a L’Officiel Hommes, a másik pedig a Vogue magazin számára. Színek terén is elég nagy változás történt, hiszen legutóbb ennyire sötét külsőt szerintem akkor láthattatok az oldalon, mikor megnyitottam, azóta ilyen nem fordult elő, de ez most így alakult.

Bízom benne, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését az új külső, rövidesen érkezem a friss hírekkel is! Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek előre is!

Szandi* 0 16 2
Uncategorized
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük