Idén sem kerül színpadra a 4000 Miles!
máj 11 2021

Timothée 2020 februárjában kezdett el próbálni a 4000 Miles darabra, melyet eredeti tervek szerint már abban az évben április 6-ától májusig adtak volna elő a londoni Old Vic színházban. Természetesen, ahogy minden másba, úgy ebbe is beleszólt a vírushelyzet, így már márciusban bejelentették, hogy a munkálatokat felfüggesztik. Pontosan egy évvel ezelőtt, 2020 áprilisában adott interjút a Variety magazinnak a színház igazgatója, Matthew Warcus, aki elmondta, hogy a darab készen áll a bemutatásra és a próbák befejeződtek, és igyekeznek új dátumokkal szolgálni nekünk minél hamarabb. Azóta semmit sem lehetett hallani ennek kapcsán, most viszont az Old Vic színház honlapjára kikerült egy összesítés mindegyik darabjukról, így végre megtudhattuk, hogy mi lesz a 4000 Miles sorsa és látható lesz-e a színpadon Timothée, mint Leo-Joseph Connell. A közleményben az alábbiakat írták:

Még mindig keményen dolgozunk azon, hogy újraütemezzük a 4000 Miles-t, és ugyan nincs pontos dátum még, de nem fog színpadra kerülni 2022 nyara előtt. Továbbra is nagy vágyunk az, hogy színpadra vihessük ezt a produkciót. A foglalásaik biztosak és nem kell tenniük semmit.

Szeretnénk megköszönni a türelmüket.

Mivel a produkciót újraütemezni szeretnénk, nem pedig eltörölni, ezért a jegyek érvényesek lesznek és kérünk mindenkit, hogy tartsák meg őket, amíg meg nem erősítjük az új dátumokat.

Szandi* 0 26 7
4000 Miles
No Labels
Found

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük