Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Bones & All: első forgatási képek és videók

Mostanában többször is említésre került a Bones & All című film az oldalon, amelynek zajlanak a forgatásai. A Scioto Valley Guardian újság egyik riportere, Derek Myers osztotta meg velünk az első híreket a felvételekkel kapcsolatban, amelyek tegnap is zajlottak az Ohio államban található Chillicothe városában. A két főszereplő, Timothée, illetve Taylor Russell a Hickory Street-en található egyik lakásban forgattak jeleneteket, amelyeket nagyjából éjjel 3:15-kor fejeztek be. Miután befejezte kedvencünk a munkát, végig vonult az utcán, amiről videó is készült, és beszállt egy Mercedes Benz limuzinba, ami elvitte őt a lakókocsihoz, ahol a forgatások miatt tartózkodik. A riporter felkérte őt egy interjúra, ám a színész kedvesen üdvözölte őt, majd elutasította a felkérést. Később ismét levideózták őt, amint bekísérte őt a személyzet egyik tagja a lakókocsijába. A felvételeket összevágva feltöltöttem az oldal tárhelyére! Továbbá kaptunk még három forgatási képet is, ezeket szintén megtekinthetitek a galériában!

A forgatások ma tovább folytatódtak, szintén ebben a városban a South Bridge Street környékén, a továbbiakban pedig Cincinnatiban fognak zajlani a munkálatok, a film szerves része ott kerül majd felvételre.

E28WoGbXwAAxkJ0.jpg E28WoGdXIAE4YuK.jpg E28WoGbWYAEWKRE.jpg

Szandi*, 2021, jún 03