Felkerült a 20. kinézet!
Szandi* 2021.06.19. 58 megtekintés 6 kedvelés

Kedves látogatók! Az oldal előző kinézetét még április elején raktam fel, és őszintén szólva az utóbbi két külsőt nem igazán szerettem, hiszen egy teljesen új elrendezéssel kísérleteztem, ami korábban még nem volt látható az oldalon. Ez őszintén szólva egy kicsit el is vitte a kedvem a szerkesztéstől, mert nem szívesen jártam fel az oldalra és nem is éreztem magaménak, úgyhogy már nagyon vártam, hogy leválthassam. Az utóbbi időben többször is szerettem volna egy narancs színű kinézetet, ám valahogy sosem jött össze, azonban eszembe jutott a 2018-as Time Out London fotósorozat, ami tökéletes alapanyagként szolgált a számomra. Most ismét egy új elrendezést próbáltam ki, viszont már sokkal inkább magaménak érzem ezt, és büszke vagyok a végeredményre. Most nagyobb figyelmet szenteltem a mobil verzióra is, így az oldal most már minden készülékről egyszerűbben böngészhető és olvasható. A tárhelyszolgáltatóval mostanában tapasztalok némi problémát – lassabban tölt be a honlap, mint általában, illetve néhány nappal ezelőtt is negyed órán át nem volt elérhető, viszont ez ellen egyelőre nem tudok mit tenni, bízom benne, hogy nem válik túlságosan zavaróvá a helyzet.

A Timothée Chalamet menüpont elrendezése szintén megújult egy kicsit, a napokban azt még mindenképp szeretném átnézni, frissíteni az életrajzot, illetve más menüpontokat is, ha szükséges. A galériába szintén szeretnék egy új külsőt felrakni, hiszen a mostani már egy jó ideje ott díszeleg. Amit még mindenképp szerettem volna megemlíteni, az az, hogy előfordulhat, hogy a nyáron kissé inaktívabb leszek, hiszen vannak olyan terveim, ami miatt a szerkesztés egy kicsit a háttérbe fog szorulni, viszont tisztában vagyok vele, hogy júliustól megjelenésekre, interjúkra számíthatunk, úgyhogy igyekszem a lehető legnaprakészebb lenni és hozni nektek a híreket, amint tudom.

Egy szó, mint száz, remélem, hogy tetszik nektek az új külső, aki szeretné megírni a véleményét a társalgóban, szívesen elolvasom! Kellemes nyarat mindenkinek!

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.22.
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
Don't Look Up
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021 december
A történet főszerepében két alacsonyabb rendű csillagász áll, akik közösen kezdenek egy média-turnéba, hogy figyelmeztessék az embereket arra, hogy egy közelgő aszteroida el fogja pusztítani a Földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023. március 17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • júl. 23. 00:05 Kisasszonyok (HBO 3)
 • júl. 25. 22:55 Kisasszonyok (HBO)
 • júl. 29. 13:55 Kisasszonyok (HBO 3)
 • júl. 29. 14:50 Egy esős nap New Yorkban (HBO 2)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • szept. 03. Velencei Filmfesztivál: Dűne premier
 • szept. 05. Costume Institute Gala (MET-Gala), New York
 • szept. 24. - okt. 10. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Partnerek

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #20 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám