Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Felkerült a 20. kinézet!

Kedves látogatók! Az oldal előző kinézetét még április elején raktam fel, és őszintén szólva az utóbbi két külsőt nem igazán szerettem, hiszen egy teljesen új elrendezéssel kísérleteztem, ami korábban még nem volt látható az oldalon. Ez őszintén szólva egy kicsit el is vitte a kedvem a szerkesztéstől, mert nem szívesen jártam fel az oldalra és nem is éreztem magaménak, úgyhogy már nagyon vártam, hogy leválthassam. Az utóbbi időben többször is szerettem volna egy narancs színű kinézetet, ám valahogy sosem jött össze, azonban eszembe jutott a 2018-as Time Out London fotósorozat, ami tökéletes alapanyagként szolgált a számomra. Most ismét egy új elrendezést próbáltam ki, viszont már sokkal inkább magaménak érzem ezt, és büszke vagyok a végeredményre. Most nagyobb figyelmet szenteltem a mobil verzióra is, így az oldal most már minden készülékről egyszerűbben böngészhető és olvasható. A tárhelyszolgáltatóval mostanában tapasztalok némi problémát – lassabban tölt be a honlap, mint általában, illetve néhány nappal ezelőtt is negyed órán át nem volt elérhető, viszont ez ellen egyelőre nem tudok mit tenni, bízom benne, hogy nem válik túlságosan zavaróvá a helyzet.

A Timothée Chalamet menüpont elrendezése szintén megújult egy kicsit, a napokban azt még mindenképp szeretném átnézni, frissíteni az életrajzot, illetve más menüpontokat is, ha szükséges. A galériába szintén szeretnék egy új külsőt felrakni, hiszen a mostani már egy jó ideje ott díszeleg. Amit még mindenképp szerettem volna megemlíteni, az az, hogy előfordulhat, hogy a nyáron kissé inaktívabb leszek, hiszen vannak olyan terveim, ami miatt a szerkesztés egy kicsit a háttérbe fog szorulni, viszont tisztában vagyok vele, hogy júliustól megjelenésekre, interjúkra számíthatunk, úgyhogy igyekszem a lehető legnaprakészebb lenni és hozni nektek a híreket, amint tudom.

Egy szó, mint száz, remélem, hogy tetszik nektek az új külső, aki szeretné megírni a véleményét a társalgóban, szívesen elolvasom! Kellemes nyarat mindenkinek!

Szandi*, 2021, jún 19