Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Bones & All forgatási képek és egyebek

A hónap elején kaptuk meg az első forgatási képeket Timothée és Taylor Russell közös filmjéhez, a Bones & All-hoz, melynek rendezője Luca Guadagnino. A jeleneteket Ohio állam különböző városaiban veszik fel és az elmúlt napokban tovább folytatódtak a munkálatok, többek között Cincinnatiban, míg jövő héten Hilsboroban. A tegnapi nap folyamán egy szerencsés rajongó a forgatási helyszín környékén járt és sikerült is elcsípnie a színészt. Épp egy étteremben vettek fel jeleneteket, kedvencünk Lee bőrébe bújva egy cowboy kabátot viselt és világoskék farmert. Ami talán különlegesség, hogy a hajában voltak rózsaszín tincsek, amely a lány szerint parókára hasonlított, viszont az utóbbi hónapokban ha kilépett az utcára, igyekezett takarni a haját, úgyhogy kérdéses, hogy valóban befestette-e, vagy tényleg csak paróka. Minden esetre, kaptunk három fotót is erről az alkalomról, sajnos a minőségük annyira rossz, hogy alig lehet bármit is kivenni belőle, de azért feltöltöttem őket a galériába!

Szintén nemrégiben találkozott egy Timothée rajongó édesapja a színésszel, aki megosztotta tapasztalatait a közösségi oldalán, a színész pedig egy rövid üzenetet is hagyott a férfi fiának, ezeket lefordítottam nektek:

Ma véletlenül belebotlottam egy nagyszerű színészbe, Timothée Chalamet-be. Ez a srác nem is lehetne ennél jobb. Írt a fiamnak egy rövid üzenetet. Már így is a rajongói voltunk, de a mai nap után még inkább. Csodálatos fickó. – írta le a tapasztalatait Jordan

Carternek: Nagyszerű édesapád van – Timothée

IMG_20210619_225146.jpg IMG_20210619_225148.jpg IMG_20210619_225153.jpg

Szandi*, 2021, jún 20