Bones & All forgatási képek; filmes hírek
Szandi* 2021.06.24. 464 megtekintés 16 kedvelés

Továbbra is zajlanak Timothée Chalamet legújabb filmjének, a Bones & All-nak a forgatásai, a tegnap pedig ismételten új jeleneteket vettek fel, mégpedig egy Connecticutban található településen, Middletownban. A helyszínen jelen voltak a Journal News fotósai, akik lencsevégre kapták Timothée-t, Taylor Russel-t, illetve Francesca Scorsese-t. Ezen kívül még néhány rajongó is ott volt a környéken, ám ők csak eléggé homályos és nehezen látható képeket tudtak lőni, de mi még ennek is örülünk. A képek mellett az újság még egy videót is megosztott erről a forgatási napról, ebben szintén feltűnik a kedvencünk, így feltöltöttem az oldal tárhelyére. Többször említettem már, hogy a színész változtatott a haján a film kedvéért és kapott vöröses-rózsaszínes tincseket. Ezek a fotók már csak azért is különlegesek, mert most láthatjuk először az új frizurát, amely véleményem szerint nem paróka, de talán a kedvencünk júliusi vörös szőnyeges megjelenése után ez kiderül. Addig is csekkoljátok a képeket a galériában!

E4n23T-WYAEJsZv.jpg E4mRVcyXEAkk9lY.jpg E4n23T9X0AEjkd2.jpg E4nIpLDWEAMndlc.jpg


A forgatási képeken kívül még a napokban kaptunk pár filmekkel kapcsolatos hírt, így most azokról is írnék néhány szót. Mint azt már tudjátok, július 6. és 17-e között kerül megrendezésre a Cannes Filmfesztivál, ahol lezajlik majd a The French Dispatch világpremierje. Mivel az esemény félig online, félig pedig személyesen fog folyni, ezért kérdéses volt, hogy kedvencünk részt fog-e venni rajta vagy sem, azonban egy újságíró lerántotta a leplet arról, hogy a készítők és a szereplőgárda tagjai közül ki lesz jelen a premieren, a listán pedig legnagyobb örömünkre szerepel Timothée is. Mellette még megjelenik a rendező, Wes Anderson, illetve a filmbeli kollégái közül néhányan, köztük Bill Murray, Owen Wildon, Tilda Swinton, Lea Seydoux, Adrian Brody és Benicio del Toro.

Ősszel folytatódni fog a filmfesztiválok szezonja Timothée számára, ugyanis a Velencei Filmfesztiválon lesz a Dűne premierje, kaptunk egy hivatalos dátumot is, hogy a fesztivál melyik napján kerül erre sor, ami nem más, mint szeptember 3-a! A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon szintén vetíteni fogják a Denis Villeneuve által rendezett filmet, mégpedig az egyik IMAX moziban, amit ő maga jelentett be. A fesztivál egyik rendezője, Cameron Bailey elmondta, hogy a filmnek nagy esélye van arra, hogy a díjátadó-szezonban több nyereséget is bezsebeljen. Az egyelőre kérdéses, hogy vörös szőnyeges esemény köthető lesz-e majd a Dűne vetítéséhez a fesztiválon.

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • okt. 11. 23:15 Szólíts a neveden (Viasat 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • okt. 15. The Graham Norton Show
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám