Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Bones & All forgatási képek; filmes hírek

Továbbra is zajlanak Timothée Chalamet legújabb filmjének, a Bones & All-nak a forgatásai, a tegnap pedig ismételten új jeleneteket vettek fel, mégpedig egy Connecticutban található településen, Middletownban. A helyszínen jelen voltak a Journal News fotósai, akik lencsevégre kapták Timothée-t, Taylor Russel-t, illetve Francesca Scorsese-t. Ezen kívül még néhány rajongó is ott volt a környéken, ám ők csak eléggé homályos és nehezen látható képeket tudtak lőni, de mi még ennek is örülünk. A képek mellett az újság még egy videót is megosztott erről a forgatási napról, ebben szintén feltűnik a kedvencünk, így feltöltöttem az oldal tárhelyére. Többször említettem már, hogy a színész változtatott a haján a film kedvéért és kapott vöröses-rózsaszínes tincseket. Ezek a fotók már csak azért is különlegesek, mert most láthatjuk először az új frizurát, amely véleményem szerint nem paróka, de talán a kedvencünk júliusi vörös szőnyeges megjelenése után ez kiderül. Addig is csekkoljátok a képeket a galériában!

E4n23T-WYAEJsZv.jpg E4mRVcyXEAkk9lY.jpg E4n23T9X0AEjkd2.jpg E4nIpLDWEAMndlc.jpg


A forgatási képeken kívül még a napokban kaptunk pár filmekkel kapcsolatos hírt, így most azokról is írnék néhány szót. Mint azt már tudjátok, július 6. és 17-e között kerül megrendezésre a Cannes Filmfesztivál, ahol lezajlik majd a The French Dispatch világpremierje. Mivel az esemény félig online, félig pedig személyesen fog folyni, ezért kérdéses volt, hogy kedvencünk részt fog-e venni rajta vagy sem, azonban egy újságíró lerántotta a leplet arról, hogy a készítők és a szereplőgárda tagjai közül ki lesz jelen a premieren, a listán pedig legnagyobb örömünkre szerepel Timothée is. Mellette még megjelenik a rendező, Wes Anderson, illetve a filmbeli kollégái közül néhányan, köztük Bill Murray, Owen Wildon, Tilda Swinton, Lea Seydoux, Adrian Brody és Benicio del Toro.

Ősszel folytatódni fog a filmfesztiválok szezonja Timothée számára, ugyanis a Velencei Filmfesztiválon lesz a Dűne premierje, kaptunk egy hivatalos dátumot is, hogy a fesztivál melyik napján kerül erre sor, ami nem más, mint szeptember 3-a! A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon szintén vetíteni fogják a Denis Villeneuve által rendezett filmet, mégpedig az egyik IMAX moziban, amit ő maga jelentett be. A fesztivál egyik rendezője, Cameron Bailey elmondta, hogy a filmnek nagy esélye van arra, hogy a díjátadó-szezonban több nyereséget is bezsebeljen. Az egyelőre kérdéses, hogy vörös szőnyeges esemény köthető lesz-e majd a Dűne vetítéséhez a fesztiválon.

Szandi*, 2021, jún 24