Hírek vegyesen
Szandi* 2021.07.09. 535 megtekintés 18 kedvelés

Sajnos az utóbbi időben nem jelent meg túl sok újdonság a kedvencünkről. Legutóbbi bejegyzésemben arról írtam, hogy hosszú idő után visszatért a szülővárosába, New Yorkba, ami arra utalt, hogy befejezte a Bones & All forgatásait, ám erre nem sokkal később rácáfolt, ugyanis vasárnap debütált róla egy eléggé rossz minőségű kulisszák mögötti fotó, a stáb a Kincaid Lake állami parkban forgatott egy tavas jelenetet Falmouthban. A színész jelenleg is Ohio állam valamelyik városában tartózkodik, ugyanis az egyik kávézóban dolgozó rajongója osztott meg róla egy ismételten homályos fotót, illetve arról is beszámolt, hogy Timothée egy zabtejes kávét rendelt.

Visszatérve kicsit a régebbi projektjeihez és ezzel együtt folytatva a képek sorát, az Emmy magazin jóvoltából kaptunk egy színfalak mögötti fotót a ‘Cadillac: How Do You Drive with Scissorhands?‘ reklámból, amelyet az idei SuperBowl előtt vetítettek le először. A képet megtekinthetitek a galériában.

E5ephyQX0AUNYkd.jpg E5wQENrXoAMxtC8.jpg IMG_20210707_232459.jpg

Azt is említettem korábban, hogy elhalasztották a Dűne megjelenését, viszont kárpótlásul Japánban kiadtak egy új, egy perces előzetest, amely eddig nem látott jeleneteket is tartalmaz. Ne feledjétek, annak ellenére, hogy a film a vártnál később jelenik meg, szeptember harmadikán debütálni fog a Velencei Filmfesztiválon.

Emellett hétfőn kerül sor a The French Dispatch világpremierjére a Cannes Filmfesztiválon, viszont sajnálatos módon a film rendezője, Wes Anderson megerősítette, hogy a stáb nem lesz elérhető a sajtó számára és nem fognak sajtótájékoztatókon sem részt venni, viszont továbbra is számíthatunk a vörös szőnyeges megjelenésre a premier napján.

Végül, de nem utolsó sorban pedig Adam McKay, a Don’t Look Up című film rendezője egy rádiós interjú keretein belül megerősítette, hogy a végeredmény decemberben debütál a Netflixen!

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • okt. 11. 23:15 Szólíts a neveden (Viasat 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • okt. 15. The Graham Norton Show
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám