The French Dispatch photocall és új jelenet
Szandi* 2021.07.13. 442 megtekintés 20 kedvelés

Tegnap este már elhoztam nektek néhány fotót a Cannes Filmfesztiválról, melynek keretein belül megrendezésre került a The French Dispatch premierje. Az elmúlt órákban számos új kép megjelent a vörös szőnyeges bevonulásról, így ezekkel már bővítettem a galériát. Emellett Timothée és a többi jelenlevők közül néhányan aktívak voltak Instagramon, oda pedig szintén töltöttek fel képet a fesztiválról. Azt már megszokhattuk, hogy Julian Ungano fotós gyakran elkíséri a színészt az ilyen neves eseményekre, ez pedig ezúttal is így történt. Készített róla egy fotósorozatot, melyből sajnos egyelőre csak két képet kaptunk, ezeket szintén megleshetitek a galériában. Ugyan nem vettek részt a színészek sajtótájékoztatón és nem is adhattak interjúkat, a francia Canal+ egyik riporterének mégis sikerült őt elcsípnie a vörös szőnyegen, és arról kérdezte a kedvencünket, hogy milyen volt Wes Anderson rendezővel együtt dolgozni.

TFDPremiere202834629.jpg 217512204_167929858662849_174785240282674694_n.jpg 001~19.jpg

Ma tovább folytatódott a megjelenések sora, ugyanis a fesztiválon minden film színészeinek szoktak rendezni egy photocall-t, melynek során készítenek róluk képeket. Ezen az alkalmon Timothée is részt vett a kollégáival, a tegnaphoz képest egy sokkal lazább szettben érkezett. Egy elara márkájú pólót viselt, szövetnadrággal, egy pár Givenchy csizmával, kiegészítőknek pedig Cartier ékszereket és egy Gentle Monster napszemüveget választott. Viszonylag sok képet kaptunk, amelyek már elérhetőek a galériában. Szintén ma a Searchlight Pictures filmgyártó cég hivatalos YouTube csatornájára felkerült egy másfél perces jelenet a filmből, melyben Timothée karaktere Zeffirelli, valamint Frances McDormand karaktere, Lucinda Krementz szerepel. A jelenet a Let’s Start With The Typos, azaz Kezdjük az elírásokkal címet viseli, tekintsétek meg, illetve a kivágott képeket is a galériában!

TFDPhotocall20282229.jpg videoplayback_mp40178.jpg

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • okt. 11. 23:15 Szólíts a neveden (Viasat 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • okt. 15. The Graham Norton Show
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám