Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

The French Dispatch photocall és új jelenet

Tegnap este már elhoztam nektek néhány fotót a Cannes Filmfesztiválról, melynek keretein belül megrendezésre került a The French Dispatch premierje. Az elmúlt órákban számos új kép megjelent a vörös szőnyeges bevonulásról, így ezekkel már bővítettem a galériát. Emellett Timothée és a többi jelenlevők közül néhányan aktívak voltak Instagramon, oda pedig szintén töltöttek fel képet a fesztiválról. Azt már megszokhattuk, hogy Julian Ungano fotós gyakran elkíséri a színészt az ilyen neves eseményekre, ez pedig ezúttal is így történt. Készített róla egy fotósorozatot, melyből sajnos egyelőre csak két képet kaptunk, ezeket szintén megleshetitek a galériában. Ugyan nem vettek részt a színészek sajtótájékoztatón és nem is adhattak interjúkat, a francia Canal+ egyik riporterének mégis sikerült őt elcsípnie a vörös szőnyegen, és arról kérdezte a kedvencünket, hogy milyen volt Wes Anderson rendezővel együtt dolgozni.

TFDPremiere202834629.jpg 217512204_167929858662849_174785240282674694_n.jpg 001~19.jpg

Ma tovább folytatódott a megjelenések sora, ugyanis a fesztiválon minden film színészeinek szoktak rendezni egy photocall-t, melynek során készítenek róluk képeket. Ezen az alkalmon Timothée is részt vett a kollégáival, a tegnaphoz képest egy sokkal lazább szettben érkezett. Egy elara márkájú pólót viselt, szövetnadrággal, egy pár Givenchy csizmával, kiegészítőknek pedig Cartier ékszereket és egy Gentle Monster napszemüveget választott. Viszonylag sok képet kaptunk, amelyek már elérhetőek a galériában. Szintén ma a Searchlight Pictures filmgyártó cég hivatalos YouTube csatornájára felkerült egy másfél perces jelenet a filmből, melyben Timothée karaktere Zeffirelli, valamint Frances McDormand karaktere, Lucinda Krementz szerepel. A jelenet a Let’s Start With The Typos, azaz Kezdjük az elírásokkal címet viseli, tekintsétek meg, illetve a kivágott képeket is a galériában!

TFDPhotocall20282229.jpg videoplayback_mp40178.jpg

Szandi*, 2021, júl 13