Új Dűne poszterek
Szandi* 2021.07.19. 606 megtekintés 25 kedvelés

Alig, hogy véget ért a Cannes Filmfesztivál és azzal pedig a French Dispatch népszerűsítése, be is léptünk egy új “korszakba”, ugyanis elkezdték promózni a Dűnét. Szerdán és csütörtökön az IMAX mozikban fognak először levetíteni egy vadiúj előzetest a filmből, amely tartalmazni fog eddig nem látott jeleneteket. Kiderült, hogy a mozis megjelenés után nem sokkal, pénteken a világhálóra is fel lesz töltve ez a betekintő, úgyhogy bárki számára elérhető lesz, még azoknak is, akik nem tudnak eljutni moziba. Viszont, hogy könnyebb legyen várakozni, ma végre megkaptuk az első karakterposztereket a filmből, így hát természetesen láthatunk egy nagyszerű plakátot Timothée karakteréről, Paul Atreidesről. Ezen kívül még kaptunk egy másik posztert, amin az egész szereplőgárda látható. A film október 22-én jelenik meg az amerikai mozikban és az HBO Max-en, a magyar megjelenési dátum pedig október 14-ére változott!

Az elmúlt napokban többször is volt szó a Cannes Filmfesztiválról, ennek kapcsán több új fotó is került fel a galériába, amelyekről még bejegyzésben nem tettem említést. Július 13-án Timothée részt vett egy sajtótájékoztatón, melynek keretein belül több újságírónak interjút adott, illetve képek is készültek róla, most erről az alkalomról került elő egy új, amit korábban nem láthattunk. Szintén ezen a napon volt hivatalos a Louis Vuitton vacsorára, ahol Greg Williams lőtt róla egy fotósorozatot, ebből megjelent egy új darab. Úgy tűnik, hogy a French Dispatch népszerűsítése lecsengett, ám a színész még mindig Franciaországban üti el az idejét. Szombaton, azaz 17-én Saint-Tropez-ben kapták őt lencsevégre a Bagatelle nevű étteremben, ahol még egy rajongó is készített vele közös fotót. Minden kép elérhető a galériában!

IMG_20210719_180617.jpg IMG_20210718_222741.jpg IMG_20210716_182453.jpg IMG_20210718_173901.jpg IMG_20210718_173858.jpg

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • okt. 11. 23:15 Szólíts a neveden (Viasat 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • okt. 15. The Graham Norton Show
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám