Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Új Dűne poszterek

Alig, hogy véget ért a Cannes Filmfesztivál és azzal pedig a French Dispatch népszerűsítése, be is léptünk egy új “korszakba”, ugyanis elkezdték promózni a Dűnét. Szerdán és csütörtökön az IMAX mozikban fognak először levetíteni egy vadiúj előzetest a filmből, amely tartalmazni fog eddig nem látott jeleneteket. Kiderült, hogy a mozis megjelenés után nem sokkal, pénteken a világhálóra is fel lesz töltve ez a betekintő, úgyhogy bárki számára elérhető lesz, még azoknak is, akik nem tudnak eljutni moziba. Viszont, hogy könnyebb legyen várakozni, ma végre megkaptuk az első karakterposztereket a filmből, így hát természetesen láthatunk egy nagyszerű plakátot Timothée karakteréről, Paul Atreidesről. Ezen kívül még kaptunk egy másik posztert, amin az egész szereplőgárda látható. A film október 22-én jelenik meg az amerikai mozikban és az HBO Max-en, a magyar megjelenési dátum pedig október 14-ére változott!

Az elmúlt napokban többször is volt szó a Cannes Filmfesztiválról, ennek kapcsán több új fotó is került fel a galériába, amelyekről még bejegyzésben nem tettem említést. Július 13-án Timothée részt vett egy sajtótájékoztatón, melynek keretein belül több újságírónak interjút adott, illetve képek is készültek róla, most erről az alkalomról került elő egy új, amit korábban nem láthattunk. Szintén ezen a napon volt hivatalos a Louis Vuitton vacsorára, ahol Greg Williams lőtt róla egy fotósorozatot, ebből megjelent egy új darab. Úgy tűnik, hogy a French Dispatch népszerűsítése lecsengett, ám a színész még mindig Franciaországban üti el az idejét. Szombaton, azaz 17-én Saint-Tropez-ben kapták őt lencsevégre a Bagatelle nevű étteremben, ahol még egy rajongó is készített vele közös fotót. Minden kép elérhető a galériában!

IMG_20210719_180617.jpg IMG_20210718_222741.jpg IMG_20210716_182453.jpg IMG_20210718_173901.jpg IMG_20210718_173858.jpg

Szandi*, 2021, júl 19