Don’t Look Up betekintő és Wonka hírek
Szandi* 2021.08.03. 1.2k megtekintés 15 kedvelés

Mostanában nem igazán jelentkeztem új bejegyzéssel, ami annak tudható be, hogy a Cannes Filmfesztivál óta Timothée eléggé eltűnt a nyilvánosság elől és semmi érdemleges hír nem jelent meg róla. Viszont a fesztivál kapcsán feltöltöttem két új fotósorozat képet róla, mindkettőt Julian Ungano készítette róla, az egyiket közvetlenül azelőtt, hogy elindult volna az eseményre, míg a másikat a premiert követő photocall-on. A French Dispatch népszerűsítésének ezzel úgy tűnik, hogy vége szakadt, így a színész most már az új projektjeire koncentrál. Néhány hónappal ezelőtt forgatták le a jeleneteit a Don’t Look Up című eredeti Netflix filmnek, melyből most kaptunk egy új, rövid betekintőt. Ezt az ízelítőt a nyári olimpia keretein belül vetítették le, az egyik jelenlévő pedig ezt felvette és fel is töltötte a világhálóra, így mindenki számára elérhetővé vált. Sajnos Timothée nem látható benne, mindössze a neve jelenik meg az előzetesben. Továbbá kiderült, hogy mielőtt a film debütálna Netflixen, még 1-4 hétig a mozikban fogják vetíteni. Pontos megjelenési dátum nincs, viszont a pletykák szerint valamikor decemberben számíthatunk rá.

Kedvencünk következő megjelenése a nagyszabású Velencei Filmfesztiválon lesz, ahol sor kerül majd a Dűne világpremierjére. A film Frank Herbert könyve alapján készült, melynek most debütált egy új kiadása az Egyesült Államokban filmes borítóval, melyen Timo is látható. Mielőtt odautazna, Londonban tölti az idejét, ugyanis ott fogják forgatni a Wonka című filmet, melynek ő lesz a főszereplője. Mivel a színész énekelni, táncolni és hangszereken is fog játszani benne, ezért több időt vesz igénybe a felkészülés a szerepre, így jelenleg ezzel foglalkozik. Képi bizonyíték is van arra, hogy már Angliában tartózkodik, mégpedig egy szelfi, amelyet jó barátja, Barry Keoghan színész posztolt Twitterre. A forgatásokat várhatóan szeptember 6-án fogják elkezdeni.

IMG_20210730_233548.jpg IMG_20210730_233550.jpg IMG_20210727_083111.jpg E7yn-UMUUAELSoK.jpg

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • szept. 14. 13:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 15. 06:00 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 19. 09:30 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 22. 16:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 23. 10:20 Kisasszonyok (HBO 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám