Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Dűne és The French Dispatch promóciós képek és videók

Timothée két filmje, a Dűne és a French Dispatch egyaránt idén október 22-én debütál. Már nem kell sokat várni, így egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a két mozifilm népszerűsítésére és az elmúlt hetekben kaptunk eléggé nagy mennyiségű promóciós anyagot. Kedvenc színészünk több magazin címlapjára is felkerült, főként a Dűne miatt, ezekben az újságokban pedig új színfalak mögötti fotók, illetve jelenetképek is fellelhetők, ezeket részletezném most nektek. Ami az augusztusi címlapokat illeti, Timothée az olasz Il Venerdi di Repubblica, valamint a japán Cinecon magazinok címlapjain látható. Szeptemberben öt borítón láthatjuk, ide tartozik a francia L’Ecran Fantastique és a Télérama, a spanyol La Cosa Cine, valamint az amerikai SFX és Total Film magazinok. Ezeket a címlapokat a galériában elérhetitek az alábbi linken!

Ahogy azt már említettem, a magazinok által kaptunk szuper új promóciós fotósorozat képeket, betekinthetünk kissé a színfalak mögé is, ehhez pedig még társulnak eddig nem látott jelenetképek. Az sem újdonság, hogy a film iMAX mozikban is vetítve lesz, ennek apropóján pedig nagyszerű poszterek láttak napvilágot a Timothée által megformált Paul Atreides főszereplésében. A thaiföldi Warner Bros. jóvoltából felkerült egy új videó YouTube-ra, melyben láthatunk jeleneteket a filmből, illetve az Atreides-ház tagjait megformáló színészek is beszélnek néhány perc erejéig, így természetesen kedvencünk is feltűnik benne. A videót alább megnézhetitek!

Megtekintem a címlapokat!

E-rjhLkWUAU5ebo.jpg kGaDesXFCQE.jpg p7JSy6Ibvmw.jpg szDn1fNy9oY.jpg


Ami a French Dispatch-t illeti, jóval kevesebb promóciós anyagot kaptunk hozzá, mint a Dűnéhez. Képek szempontjából csak egy új posztert töltöttem fel a galériába, ehhez társul két színfalak mögötti videó, amelyekben láthatók jelenetek a végeredményből, illetve beszél a rendező, Wes Anderson, valamint a szereplők közül is néhányan, köztük Timothée!

ds3MQv9Zc2Q.jpg

Szandi*, 2021, szept 07