Dűne és The French Dispatch promóciós képek és videók
Szandi* 2021.09.07. 12 megtekintés 3 kedvelés

Timothée két filmje, a Dűne és a French Dispatch egyaránt idén október 22-én debütál. Már nem kell sokat várni, így egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a két mozifilm népszerűsítésére és az elmúlt hetekben kaptunk eléggé nagy mennyiségű promóciós anyagot. Kedvenc színészünk több magazin címlapjára is felkerült, főként a Dűne miatt, ezekben az újságokban pedig új színfalak mögötti fotók, illetve jelenetképek is fellelhetők, ezeket részletezném most nektek. Ami az augusztusi címlapokat illeti, Timothée az olasz Il Venerdi di Repubblica, valamint a japán Cinecon magazinok címlapjain látható. Szeptemberben öt borítón láthatjuk, ide tartozik a francia L’Ecran Fantastique és a Télérama, a spanyol La Cosa Cine, valamint az amerikai SFX és Total Film magazinok. Ezeket a címlapokat a galériában elérhetitek az alábbi linken!

Ahogy azt már említettem, a magazinok által kaptunk szuper új promóciós fotósorozat képeket, betekinthetünk kissé a színfalak mögé is, ehhez pedig még társulnak eddig nem látott jelenetképek. Az sem újdonság, hogy a film iMAX mozikban is vetítve lesz, ennek apropóján pedig nagyszerű poszterek láttak napvilágot a Timothée által megformált Paul Atreides főszereplésében. A thaiföldi Warner Bros. jóvoltából felkerült egy új videó YouTube-ra, melyben láthatunk jeleneteket a filmből, illetve az Atreides-ház tagjait megformáló színészek is beszélnek néhány perc erejéig, így természetesen kedvencünk is feltűnik benne. A videót alább megnézhetitek!

Megtekintem a címlapokat!

E-rjhLkWUAU5ebo.jpg kGaDesXFCQE.jpg p7JSy6Ibvmw.jpg szDn1fNy9oY.jpg


Ami a French Dispatch-t illeti, jóval kevesebb promóciós anyagot kaptunk hozzá, mint a Dűnéhez. Képek szempontjából csak egy új posztert töltöttem fel a galériába, ehhez társul két színfalak mögötti videó, amelyekben láthatók jelenetek a végeredményből, illetve beszél a rendező, Wes Anderson, valamint a szereplők közül is néhányan, köztük Timothée!

ds3MQv9Zc2Q.jpg

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • szept. 14. 13:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 15. 06:00 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 19. 09:30 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 22. 16:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 23. 10:20 Kisasszonyok (HBO 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám