Velencei Filmfesztivál: Dűne premier
Szandi* 2021.09.07. 16 megtekintés 6 kedvelés

Már hetekkel ezelőtt bejelentették, hogy a Velencei Filmfesztivál keretein belül fog sor kerülni a Dűne világpremierjére, ez pedig így is történt. Timothée Chalamet szeptember 2-án érkezett meg a városba, ahol azonnal lencsevégre kapták a lesifotósok a reptéren. Az érkezése után egyáltalán nem tétlenkedett, ugyanis napközben egy online sajtókonferencián vett részt a film rendezőjével, Denis Villeneuve-el, majd este hivatalos volt egy nyitóbulira, amelyet kifejezetten a Dűne stábtagjainak szerveztek. Ezekről az alkalmakról mind tekinthettek meg fotókat a galériában!

E-PLTXwVIAE96Hs.jpg 67.jpg E-R1PHBVgAYnNR2.jpg E-UR0NPVgAEIJ9j.jpg

Az izgalmak másnap tovább folytatódtak, ugyanis a rendező és a szereplők egy része egy photocall eseményre volt hivatalos, így értelemszerűen fotózkodtak, ezt követően pedig egy sajtótájékoztatón vettek részt. A fél órás beszélgetés során újságírók tettek fel kérdéseket nekik, ezekre válaszoltak. A rendező, Denis rögtön viccelődéssel indította el a konferenciát, hiszen arról kérdezték őt, hogy mi jelentett a legnagyobb kihívást a számára a film elkészítése során, mire ő azt reagálta, hogy Timothée haja, hiszen az külön életet él, így külön figyelmet kell szentelni rá is. Természetesen a többi szereplő mellett Timothée-nak is szót adtak az újságírók, így mindenképp megragadta az alkalmat, hogy elmondja, hogy ez egy életre szóló élmény volt a számára. Hozzátette, hogy a forgatások alatt sokszor kellett őt terelgetni, viszont bárkire számíthatott és érzelmileg támogatták őt. A színészeket egytől egyig látta már más projektekben, felnéz rájuk, most pedig már mindannyiukra testvérként tekint és reménykedik, hogy visszatérhetnek egy második részre. A teljes sajtótájékoztatót alább megnézhetitek és a fotókat is, amelyek a fekete szőnyegen készültek, illetve közösségi oldalakra lettek feltöltve.

86.jpg 75.jpg 52~1.jpg 44~3.jpg 29~7.jpg

QKn3L-YuUgo.jpg E-XmlfVVgAQq3r4.jpg whWQnUIcc2o.jpg OmgESy1gSoU.jpg S26uDLE_QIk.jpg
A nap fénypontja mindenképp a világpremier volt, amelyre szintén harmadikán került sor. Timothée ismételten a többi színésszel együtt vonult fel a vörös szőnyegen. Most viszonylag visszafogottabb szettet választott, mint amiket általában premierekre szokott felvenni, viszont szokás szerint nagyszerűen festett. A nadrágját, felsőjét és csizmáját jó barátja, Haider Ackermann divattervező készítette el a számára, ehhez egy Prada napszemüveget és Cartier ékszereket párosítottak. Az ékszermárka ugyanezen a napon bejelentette, hogy Timothée hosszútávú szerződést írt alá velük, ő lesz az egyik képviselőjük/reklámarcuk, ennek értelmében az elkövetkezendő vörös szőnyeges megjelenésein különböző kollekcióikból fog majd viselni darabokat. A bevonulásról több, mint száz fotó került elő és közösségi oldalakra is töltöttek fel párat, ezen kívül pedig fotósorozatok is jelentek meg, az egyiket Jacopo Salvi készítette a photocall után, a másodikat Julian Ungano a premier előtt, illetve a Cartier számára is lőttek képeket, ezek mind elérhetőek a galériában. Erről az alkalomról egy videó is elérhetővé vált, a végén pedig Timothée adott egy interjút, melyben elmondta, hogy egy álma vált valóra, csak azt kívánja, bárcsak ne lettek volna ezek a korlátozások, hiszen akkor többen jelen lehettek volna, hogy megnézzék a vetítést.

030~2.jpg 031~2.jpg 016~4.jpg 013~7.jpg 009~8.jpg

 

E-jKN7eVgAI4SQL.jpg 42~5.jpg E-c4JF0VcAkRU6B.jpg YqT5ZqSICWA.jpg E-rq2ZlXMAUz3Gm.jpg
Végül, de nem utolsó sorban pedig még negyedikén részt vett egy sajtótájékoztatón Zendayaval, majd este egy vacsorán, melyet a Miu Miu divatmárka szervezett, ennek keretein belül pedig még a színésznő születésnapját is megünnepelték. Erre az alkalomra Timo tetőtől talpig Prada-t viselt.

E-dKbwBWQAQBXdM.jpg E-e0zOFUYAYjBpZ.jpg E-dsqy_VkAQxsHd.jpg

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • szept. 14. 13:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 15. 06:00 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 19. 09:30 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 22. 16:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 23. 10:20 Kisasszonyok (HBO 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám