Dűne interjúk és fotósorozatok
Szandi* 2021.09.08. 17 megtekintés 1 kedvelés

Korábban beszámoltam már nektek arról, hogy Timothée jelenleg Párizsban tartózkodik, részt is vett a film ottani premierjén. Tegnap tovább folytatódott a promóciós körút, ugyanis több stúdióba volt hivatalos interjút adni. Elsőként Nikos Aliagas újságíróval ült le beszélgetni a TF1 csatornának, aki meg is osztott egy közös képet és hozzátette, hogy az interjút szombaton fogják megosztani a nyilvánossággal. Szintén Nikos által készült egy szuper portré is a kedvencünkről, ezeket elérhetitek a galériában. A következő megálló a Quotidien műsor stúdiója volt, ami nem meglepő, hiszen nem ez az első alkalom, hogy Timo meghívottjuk volt. Vele tartott még a Dűne rendezője, Denis Villeneuve is. Amint megérkezett a helyszínre, rengeteg rajongó várta ott, akikkel szokás szerint nagyon szívesen készített közös képeket. Mivel mindketten kiválóan beszélnek franciául, ezért az interjú teljes mértékben azon a nyelven zajlott le, így túl sok részletet nem tudok kiemelni. Amit viszont megerősítettek, az az, hogy részt fognak venni a Deauville Amerikai Filmfesztiválon, melynek keretein belül szeptember 10-én fog sor kerülni a film premierjére, így hát kíváncsian várjuk a további megjelenéseket! A beszélgetés után még készült egy fotósorozat Timothée-ről és Denis-ről, ami megnézhető a galériában!

E-tlo4lVIAExucU.jpg IMG_20210907_200033.jpg IMG_20210907_200004.jpg E-ta8NRWEAQkm5J.jpg


Ezzel viszont még közel sem ért véget az interjúk sora, hiszen tegnap több eddig nem látott felvétel került fel a YouTube-ra, ezeket részletezném most nektek. Először is a BackstageOL csatornájára töltöttek fel egy online interjút, melybe bevágtak több színészt és stábtagot, elsőként viszont Timothée-é és Denis-é volt a szó. A rendező elmondta, hogy egyik filmjéről sem álmodozott ilyen sokat, mint a Dűnéről, hiszen már 13-14 éves korában elkezdett gondolkodni rajta. Éppen ezért a film elkészítése során az volt a legfőbb célja, hogy tisztelegjen a saját tinédzserkora előtt és visszarepüljön azokba az időkbe, amikor legelőször vette kezébe a könyvet. A továbbiakban Timothée dicsérte a rendezőt, a kollégáit és beszélt arról, hogy melyik volt a kedvenc jelenete a forgatások alatt.

A következő interjút a Daily Pop műsornak adták, ezúttal pedig Timothée mellé Zendaya csatlakozott meghívottként. Főként a színésznő beszélt az interjú során, aki elmondta, hogy nagyon jól érezte magát a forgatások alatt, hiszen Denis és Timothée nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy egy kényelmes légtérben tudjon dolgozni. Zendaya azonnal tudta, hogy egy életre szóló barátság fog kialakulni közte és a színész között. Az utolsó interjú, amit említeni szeretnék ugyanezen a napon készült az Access Direct-nek, ezúttal pedig a Velencei Filmfesztivál és a divat volt a fő téma. Szóba került, hogy Timothée lesz a szervezőbizottság egyik tagja a szeptember 13-án megrendezésre kerülő MET Gálán, ennek apropóján pedig kolléganője korábbi megjelenéseiről kellett véleményt alkotnia.

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • szept. 14. 13:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 15. 06:00 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 19. 09:30 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 22. 16:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 23. 10:20 Kisasszonyok (HBO 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám