Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Íme az első Don’t Look Up betekintő!

A mai nap izgalmasnak bizonyult, ugyanis az Entertainment Weekly jóvoltából megkaptuk az első betekintőt a Don’t Look Up, azaz magyar címén, Ne nézz fel! című filmbe. A magazin oldalára számos jelenetképet osztottak meg a filmből, amely egy igazi sztárparádé lesz és legnagyobb örömünkre, az egyik fotón Timothée karaktere, Quentin is feltűnik. Ezzel azonban az öröm nem ért véget, ugyanis nem sokkal később a Netflix hivatalos YouTube csatornáira felkerült az első hivatalos rövid előzetes, néhány másodperc erejéig pedig kedvencünket is láthatjuk. Az előzetest már magyar felirattal alább megtekinthetitek, illetve megosztották a hivatalos magyar leírását is a filmnek, ezt szintén elolvashatjátok! Ne feledjétek, a végeredmény december 24-én debütál a streamingszolgáltatón!

image.jpg

Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.

Szandi*, 2021, szept 08