Új Dűne képek és megjelenések
Szandi* 2021.09.09. 17 megtekintés 3 kedvelés

A Dűne promóciós körútjának koránt sincs vége. Legutóbb, mikor Timothée és a film rendezője, Denis Villeneuve a Quotidien műsorban vendégeskedtek, azt mondták, hogy hamarosan Deauville-be utaznak, hogy részt vegyenek az ottani filmfesztiválon, ugyanis holnap vetíteni fogják a filmet. Valószínűleg az interjú angolra való fordítása során félreértés történhetett, ugyanis a francia Warner Bros. Twitter oldalán megerősítették, hogy a színészek jelenleg úton vannak a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválra. A fesztivál holnap veszi kezdetét és egészen szeptember 18-áig tart, ez idő alatt pedig többször fogják vetíteni a filmet. Első vetítésre szeptember 11-én kerül sor, ez viszont zártkörű lesz, kizárólag újságírók és riporterek vehetnek részt rajta. Azt nem tudni, hogy vörös szőnyeges bevonulásra számíthatunk-e, de interjúkra valószínűleg mindenképpen igen.

Addig is lapozzunk vissza a korábbi megjelenésekre. Szeptember harmadikán került sor a Dűne világpremierjére a Velencei Filmfesztiválon, illetve másnap Timothée több más eseményen is tiszteletét tette. A fesztivál után nem sokkal kiderült, hogy a színész és a Cartier szerződést kötöttek, így az elkövetkezendő eseményeken ő fogja képviselni az ékszermárkát és hordani a darabjaikat. Éppen ezért összefogtak és a VMAN magazin exkluzívan számolt be arról, hogy kedvencünk a Cartierrel közösen egy privát bulit szervezett Velencében, mégpedig az öt csillagos Gritti palota tetején. A bulin számos ismert személy jelen volt, Timoról készült két fotó, amiket megnézhettek a galériában.

Velence után a következő megállója Párizs volt, ahol ismételten részt vett a film premierjén. Hetedikén a TF1 stúdiójában vendégeskedett és vett fel egy interjút, ennek a forgatásáról kaptunk új fotókat, melyeket elérhettek a képtárban. És ha már Velencénél tartottunk korábban, 2019-ben már járt ott a kedvencünk, hiszen akkor volt az V. Henrik (The King) premierje. Fabrice Dall’Anese fotós nosztalgiázott egy kicsit és feltöltött Timoról egy portrét, amit még akkor készített róla.

A bejegyzést pedig néhány promóciós anyaggal zárnám. Napvilágot látott két új poszter a filmhez, mindkettőn Timothée karaktere, Paul Atreides látható. Néhány oldal erejéig írtak a Dűnéről az SFX magazin szeptemberi számában, most két új szkennt kaptunk színfalak mögötti képekkel, az egyik kulisszafotó pedig még külön, feliratok nélkül is megjelent.

E-1e2F0X0AM83L1.jpg IMG_20210908_180410.jpg E-1ZHsIX0AIP7z4.jpg E-1f2LWWQAA9Ka_.jpg E-2nfQ6XEAECqJq.jpg

U.i. Fény derült A francia kiadás (The French Dispatch) magyar premierdátumára, ami nem más, mint az október 28-a. Forgalmazó a Forum Hungary.

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • szept. 14. 13:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 15. 06:00 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 19. 09:30 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 22. 16:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 23. 10:20 Kisasszonyok (HBO 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám