Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Visszatérés, új kinézet

Kedves látogatók! Sajnos mostanában eléggé se veled, se nélküled kapcsolatban voltam az oldallal, viszont akármennyire is próbáltam elengedni, a szívem mégis visszahúzott. Észrevehettétek, hogy tegnap három hét kimaradás után a tegnap bepótoltam az elmaradt híreket, illetve közzétettem az újonnan megjelenteket is. Sajnos mostanában nincs annyi időm és energiám a honlapra, mint korábban, viszont ettől függetlenül még mindig szeretném szerkeszteni, így igyekszem a tőlem telhető legtöbbet megtenni annak érdekében, hogy továbbra is biztosítsam azoknak az embereknek a friss híreket Timoról, akik továbbra is szívesen látogatnak. Lett egy Facebook oldalunk is, amit érdemes belájkolni, hiszen amint posztolok egy új bejegyzést, ott megosztom, így hamarabb értesülhettek a friss hírekről, tehát mindenképp lájkoljátok, ha eddig nem tettétek meg – a link az oldalsávban található.

A visszatéréshez elengedhetetlen volt egy új, letisztultabb külső, az előző már nem volt a szívem csücske az élénk színek miatt, ezért szerettem volna egy visszafogottabb, ősziesebb arculatot varázsolni ide, ami szerintem sikerült is. Alapjául a 2017-es GQ Style magazin számára készült fotósorozat szolgált, amit már jó ideje szerettem volna felhasználni. Ha idén nem készül valami szuper fotósorozat egy magazinnak a kedvencünkről, akkor valószínűleg idén már ez lesz az utolsó kinézet az oldalon. A galériában már hónapok óta nem volt csere, így arra is ráfért egy felfrissülés. A főoldalhoz képest az igazán színes lett, egy idei fotósorozatot használtam fel, amit Julian Ungano készített Timothée-ről a Cannes Filmfesztivál ideje alatt.

Ezen kívül nem történt több változás az oldalon, viszont azt még jelezném, hogy a cseréket levettem. Mivel mostanában elég bizonytalan vagyok és jövő hónaptól már talán nem is fogok tudni kellő rendszerességgel frissíteni az egyetem miatt, ezért jobbnak láttam, ha leveszem őket, hiszen senkinek sem szeretnék folyamatosan írogatni, ha esetleg épp szünetelés, vagy bármi hasonló van. Viszont sok szerkesztő oldalát nagyon szeretem és jó viszonyt ápolok velük, így az ők honlapjainak mindenképp biztosítottam helyet a társoldalak között!

Minden esetre, remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket mindkét új külső, véleményeteket szívesen fogadom a chatben!

Szandi*, 2021, szept 09