Visszatérés, új kinézet
Szandi* 2021.09.09. 25 megtekintés 4 kedvelés

Kedves látogatók! Sajnos mostanában eléggé se veled, se nélküled kapcsolatban voltam az oldallal, viszont akármennyire is próbáltam elengedni, a szívem mégis visszahúzott. Észrevehettétek, hogy tegnap három hét kimaradás után a tegnap bepótoltam az elmaradt híreket, illetve közzétettem az újonnan megjelenteket is. Sajnos mostanában nincs annyi időm és energiám a honlapra, mint korábban, viszont ettől függetlenül még mindig szeretném szerkeszteni, így igyekszem a tőlem telhető legtöbbet megtenni annak érdekében, hogy továbbra is biztosítsam azoknak az embereknek a friss híreket Timoról, akik továbbra is szívesen látogatnak. Lett egy Facebook oldalunk is, amit érdemes belájkolni, hiszen amint posztolok egy új bejegyzést, ott megosztom, így hamarabb értesülhettek a friss hírekről, tehát mindenképp lájkoljátok, ha eddig nem tettétek meg – a link az oldalsávban található.

A visszatéréshez elengedhetetlen volt egy új, letisztultabb külső, az előző már nem volt a szívem csücske az élénk színek miatt, ezért szerettem volna egy visszafogottabb, ősziesebb arculatot varázsolni ide, ami szerintem sikerült is. Alapjául a 2017-es GQ Style magazin számára készült fotósorozat szolgált, amit már jó ideje szerettem volna felhasználni. Ha idén nem készül valami szuper fotósorozat egy magazinnak a kedvencünkről, akkor valószínűleg idén már ez lesz az utolsó kinézet az oldalon. A galériában már hónapok óta nem volt csere, így arra is ráfért egy felfrissülés. A főoldalhoz képest az igazán színes lett, egy idei fotósorozatot használtam fel, amit Julian Ungano készített Timothée-ről a Cannes Filmfesztivál ideje alatt.

Ezen kívül nem történt több változás az oldalon, viszont azt még jelezném, hogy a cseréket levettem. Mivel mostanában elég bizonytalan vagyok és jövő hónaptól már talán nem is fogok tudni kellő rendszerességgel frissíteni az egyetem miatt, ezért jobbnak láttam, ha leveszem őket, hiszen senkinek sem szeretnék folyamatosan írogatni, ha esetleg épp szünetelés, vagy bármi hasonló van. Viszont sok szerkesztő oldalát nagyon szeretem és jó viszonyt ápolok velük, így az ők honlapjainak mindenképp biztosítottam helyet a társoldalak között!

Minden esetre, remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket mindkét új külső, véleményeteket szívesen fogadom a chatben!

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • szept. 14. 13:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 15. 06:00 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 19. 09:30 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 22. 16:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 23. 10:20 Kisasszonyok (HBO 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám