Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

A New York-i divathéten járt

Nyolcadika és 12-e között egy igazán nagyszabású eseménysorozat zajlott New Yorkban, mégpedig a divathét. Többször is előfordult már, hogy Timothée ellátogatott bemutatókra, idén viszont ezt a részét kihagyta a rendezvénynek. Cserébe jó barátja és példaképe, Kid Cudi privát bulijára volt hivatalos, amely 11-én éjszaka volt esedékes. Tekintve, hogy ez egy zártkörű esemény volt, többnyire csak meghívottak vehettek részt rajta, viszont szerencsére ennek ellenére is kaptunk róla két fotót. Az első képen az egyik barátjával, Nick-el pózol, míg a másodikon mindössze csak Kid Cudi és Kehlani mögött bukkan fel a háttérben. A két képen kívül még videók láttak napvilágot, melyeket összevágva feltöltöttem az oldal tárhelyére. A videókból kiderült, hogy kedvencünk Hailee Steinfeld énekesnővel is váltott néhány szót a bulin. A felvételeket alább megnézhetitek!

Továbbá tegnap a színész ismét kimozdult, ezúttal csak az utcán sétált, viszont két szerencsés lány összefutott vele és készítettek közös képeket, amiket örömmel osztottak meg közösségi oldalaikon. Emellett még régebbi képekkel is sikerült bővítenem a galériát. Először is a Velencei Filmfesztiválról jelentek meg új fotók, először a vörös szőnyegről, illetve a Julian Ungano által készült fotósorozatból. Végül pedig új rajongói képek kerültek feltöltésre a tízedikei new yorki IMAX premierről.

E_HhefHVUAA9zQ3.jpg E_Hi1wMVcAARbJH.jpg IMG_20210912_112705.jpg IMG_20210912_112730.jpg IMG_20210912_112716.jpg


Szandi*, 2021, szept 13