Timothée társelnökként a MET Gálán
Szandi* 2021.09.14. 17 megtekintés 0 kedvelés

A Costume Institute Gála, vagy ismertebb nevén a MET Gála napjaink egyik legnépszerűbb adománygyűjtő rendezvénye, amelyet rendszerint május első hétfőjén szoktak megszervezni, ám idén a koronavírus miatt halasztani kellett, mégpedig a tegnapi napra. A gála különlegesebb volt, mint az eddigiek – legalábbis Timothée rajongói számára -, hiszen a színész most először volt a meghívottja az eseménynek. Nem is akármilyen szerepet játszott, hiszen ő volt az egyik társelnök Billie Eilish, Amanda Gorman és Naomi Osaka oldalán. Mivel ez egy igazi megtiszteltetés volt a számára, szerette volna megadni a módját, így az esemény kezdetének pillanatában Instagramon jelentkezett be élő adásba a Frick múzeumból. Vele tartott jó barátja, JR művész, és végig Arseni Khachaturan videózta őt. A színész tíz utcányit sétált a gála helyszínére, a Metropolitan Múzeumhoz. Sajnos az élő adás a tervezettnél korábban véget ért, hiszen minél közelebb került a múzeumhoz, annál több rajongó igyekezett a közelébe férkőzni egy közös kép erejéig. Eredeti tervek szerint Timo-t egy Marcial nevű hangszeres banda kísérte volna a vörös szőnyegig, ez ugyan a tömeg miatt nem valósulhatott meg, de végül a VOGUE magazinnak sikerült egy közös videót leforgatniuk.

Az élő adás során már láthattunk egy részletet a szettjéből, ám teljességében csak a vörös szőnyegen lehettünk szemtanúi. Szokása szerint egy igazán feltűnő darabban érkezett meg, annak ellenére, hogy hófehér volt, mégis kitűnt a többi férfi híresség közül. Egy Haider Ackermann zakót viselt a 2020-as őszi kollekcióból, ehhez egy Rick Owens melegítőhatású nadrágot választott. A cipője miatt sok kritikát kapott, hiszen egy egyszerű Converse sportcipőt vett fel, a szettet pedig Cartier ékszerekkel egészítette ki. Ugyan érte őt negatív kritika, számos divatmagazin az est legjobban öltözött hírességei közé sorolta. Mint minden évben, most is egy dresscode-ot követtek, a kiállítás témája Az Amerikában: A divatlexikon, a sztároknak pedig az amerikai függetlenséget jelképező szettekben kellett megjelenniük. Timothée ezt teljes mértékben átadta, hiszen szokásához híven laza és stílusához hű volt. Haider Ackermann a VOGUE magazinnak nyilatkozott a közös munkáról és a gálára való készülődésről:

Valahányszor Amerikába látogatok, mindig lenyűgöz a belváros és külváros kultúrájának, zenéjének, sportjának összeütközése és a közös energiák találkozása. Szerettem volna egy olyan szettet megteremteni, amelyet ezek az energiák inspiráltak – az utcai viselet és az elegáns szabás ötvözete, amely egy dinamikusabb sziluettet hoz létre, de közben mégis tiszteletben tartja az esemény öltözködési szabályait. A beszélgetéseink, a kölcsönös tisztelet és a testvériség hozzájárul ahhoz, hogy nagyszerűen együttműködjünk. Ez a szabadság lehetővé tette számunkra, hogy folyamatosan ellentmondjunk a megszokott férfiideálnak. Timothée bátor és nem lehet kitéríteni őt abból amiben hisz, ettől lesz ő a saját generációjának az írója.

A bevonulás után természetesen ő is pózolt a vörös szőnyegen, közben a távolból rengeteg rajongója figyelte őt, az egyikük meg is jegyezte, hogy ő volt az egyetlen híresség, aki odarohant hozzájuk, hogy közös képeket készítsen. A galériába így hát töltöttem fel fotókat a vörös szőnyegről, a belső részből, a közösségi oldalakról, valamint néhány paparazzi képet az érkezésről. Emellett még az Instagram élő adás előtt Julian Ungano készített róla egy fotósorozatot, ebből szintén elérhettek néhány képet. Ha lemaradtatok a közvetítésről, ide kattintva visszanézhetitek, lentebb pedig még jó pár rövid felvételt nézhettek meg összevágva az eseményről és az azt követő after-partyról!

metgala20285029.jpg metgala20283029.jpg E_OJsTdVgAQdRQ4.jpg E_NyL5_WEAIWRJo.jpg E_N-FrHXoAINxSx.jpg

Szponzor reklám

Jelenlegi munkálatok

A Francia Kiadás
Műfaj: vígjáték
Szerep: Zeffirelli
Státusz: elkészült
Rendező: Wes Anderson
Megjelenés: 2021.10.28. (HUN)
A film a készítők elmondása szerint egy szerelmeslevél az újságíróknak. A történet egy fiktív 20. századi francia városban játszódik, Ennui-sur-Blasé-ban. Középpontjában egy amerikai újság áll és három fő történetszálat jelentetnek meg.
Dűne
Műfaj: sci-fi
Szerep: Paul Atreides
Státusz: elkészült
Rendező: Denis Villeneuve
Megjelenés: 2021.10.14. (HUN)
Egy legendás, érzelmekkel feltöltött hős útja. A Dune Paul Atreides történetét meséli el, aki egy briliáns és megáldott fiatalember, aki egy nagyszerű végzettel született, melyet ő maga is nehezen ért meg, és amely miatt el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, hogy biztosítsa a családja és az emberei jövőjét. Amikor a rosszindulatú erők próbálnak kirobbantani egy konfliktust a bolygó létező egyik legnagyobb értéke miatt – egy fűszer, amely képes felruházni az embereket a legnagyobb erővel – csak azok élhetik túl, akik felül tudnak kerekedni a félelmükön.
Ne nézz fel!
Műfaj: sci-fi, vígjáték
Szerep: Quentin
Státusz: utómunkálatok
Rendező: Adam McKay
Megjelenés: 2021.12.24. (Netflix)
Lehozzák a csillagokat az égről. A NE NÉZZ FEL! két alacsony beosztású csillagász történetét meséli el, akik kénytelenek hatalmas médiakörútra indulni, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely el fogja pusztítani a földet.
Bones & All
Műfaj: horror
Szerep: Lee, producer
Státusz: forgatás alatt
Rendező: Luca Guadagnino
Megjelenés: 2022
A történet középpontjában egy tizenhat éves lány, Maren Yearly áll, akit elhagyott az édesanyja, miután kiderült, hogy súlyos problémával küzd: mindenkit felfal, akit szeret. A lány ezután elindul édesapja keresésére, akit még sosem látott, de közben olyan dolgokra jön rá, amikre nem számított. Nem csak édesapját, hanem önmagát is meg kell ismernie.
Wonka
Műfaj: családi, kaland, vígjáték
Szerep: Willy Wonka
Státusz: előkészületek
Rendező: Paul King
Megjelenés: 2023.03.17.
A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, megtudhatjuk, hogy milyen kalandokban volt része, mielőtt átvette volna a csokigyár vezetését, és hogyan ismerkedett meg az Umpla-lumpákkal.
Going Electric
Műfaj: életrajzi
Szerep: Bob Dylan
Státusz: előkészületek
Rendező: James Mangold
Megjelenés: ismeretlen
A film Bob Dylan karrierjének azt az időszakát mutatja be, amikor elkezdtett a rock világában kibontakozni és az akusztikus gitárját elektronikusra cserélte. A film egyik vezető producere maga a zenész.
4000 Miles
Műfaj: színdarab
Szerep: Leo-Joseph Connell
Státusz: előadásra vár
Rendező: Amy Herzog
Megjelenés: ismeretlen
Nyár elején a 21 éves Leo egy biciklikörútra indul a legjobb barátjával. Hetekig tartó csend után senki sem lepődik meg jobban, mint Leo 91 éves nagymamája, Vera, mikor unokája megjelenik az éjszaka közepén az ajtaja előtt Manhattanben. Leo élete most kezdődik, Vera élete lassan a végéhez ér, de egy dolog közös bennük: a gyász.
Nem megerősített projektek: The Hunter & The Fox
Társalgó

Timothée a tévében

 • szept. 14. 13:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 15. 06:00 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 19. 09:30 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 22. 16:50 Kisasszonyok (HBO 3)
 • szept. 23. 10:20 Kisasszonyok (HBO 3)
 • Eseménynaptár

  Rendezvények

 • okt. 03. New York Filmfesztivál: The French Dispatch premier
 • Dűne megjelenése

 • okt. 14. Magyarország
 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • The French Dispatch megjelenése

 • okt. 22. Amerikai Egyesült Államok
 • okt. 28. Magyarország
 • Wonka megjelenése

 • 2023. márc. 17. Amerikai Egyesült Államok
 • Társoldalak

  Oldal információk

 • Nyitás: 2017.12.29.
 • Költözés: 2018.10.08.
 • Szerkesztő: Szandi*
 • Téma: Timothée Hal Chalamet
 • Kinézet: #21 (Téma alapja: Estrella Design)
 • Tárhelyszolgáltató: Flaunt Privacy Policy & DMCA
 • Vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel ide kattintva!
  Szponzor reklám