Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Lájkoljátok, kövessétek a Timothée Chalamet Hungary-t!

Kedves látogatók! December végén, nem sokkal az oldal negyedik születésnapja után lelkesen tértem vissza a szerkesztéshez, ám sajnos ez a lelkesedés hamar elmúlt. Az ember nehezen tudja elengedni négy évnyi kemény munkáját, viszont be kellett látnom, hogy bármennyire is erőltetem a dolgot, már egyszerűen nem működik. Sajnos már Timothée iránt sem olyan erős a rajongásom, hogy esetleg az motiváljon a szerkesztésre, főleg, hogy már nem igazán van kereslet az oldalra. Továbbá már elkezdtem a szakdolgozatommal foglalkozni és szabadidőmben jobban esik megnézni egy filmet, vagy egy sorozatrészt, mintsem képeket töltögetni, vagy pedig híreket írni. Azonban biztos vagyok benne, hogy Timonak továbbra is nagy a rajongói tábora, mint külföldön, mint pedig Magyarországon. Még decemberben jött létre róla egy Facebook oldal, ami rendszeresen frissítve van, úgyhogy aki szeretne róla olvasni magyar nyelven, az mindenképp lájkolja/kövesse be a Timothée Chalamet Hungary Facebook oldalt!


Én szeretném megköszönni az eddigi figyelmet, tudom, hogy mostanában sokat “bolondítottam” a látogatókat azzal, hogy hol szerkesztettem az oldalt, hol nem, de most már tényleg fölöslegesnek látom erőltetni ezt az egészet. Az oldal továbbra is elérhető marad és böngészni lehet az eddig feltöltött képek és hírek között, de friss dolgokat már nem találhattok! Én ezennel a szerkesztői “pályafutásom” végére is szeretnék pontot tenni. A megmaradt szerkesztőknek további sok sikert kívánok, a cseréknek pedig köszönöm, hogy partnerek lehettünk, ők levehetnek!

Szandi*, 2022, febr 10