Rövid szerepek

A bátyám cipőjében (Loving Leah)
Típus: TV-film
Szerep: fiatal Jake Lever
Megjelenés: 2009. január 25.
Rendező: Jeff Bleckner

Jake Lever egy sikeres szívsebész, aki Georgetownban él. Egy kórházi pihenője során azt álmodja, hogy a testvére, Benjamin azt mondja neki, hogy minden rendben van köztük. Nem sokkal később telefonhívást kap édesanyjától, hogy a testvére meghalt. Bűntudatot érez, hogy évekig nem tartotta vele a kapcsolatot. Ben brooklyni temetése után kiderül, hogy köteles feleségül vennie a testvére özvegyét, Leah-t, és ekkor kezdődnek a bonyodalmak.

Képek Előzetes angolul

Online magyar szinkronnal


Férfiak, nők és gyerekek (Men, Women & Chrildren)
Típus: mozifilm
Szerep: Danny Vance
Megjelenés: 2014. szeptember 6.
Rendező: Jason Reitman

A film néhány középiskolás diák és azok szüleinek az életét követi nyomon, amint próbálnak tájönni, hogyan változtatta meg az internet a kapcsolataikat, a kommunikációs képességeiket, az önképüket és a szerelmi életüket. A történet reflektál a legfontosabb problémákra, mint például a videójáték-kultúrára, az anorexiára, hűtlenségre, hírnévre. Minden karakternek és kapcsolatnak próbát kell kiállnia, a kérdés az, hogy ki melyik utat választja – a tragikusat, vagy a reménnyel telit?

Képek Előzetes magyar felirattal

Csillagok között (Interstellar)
Típus: mozifilm
Szerep: fiatal Tom Cooper
Megjelenés: 2014. november 5.
Rendező: Christopher Nolan

A Föld sorsát megpecsételték a katasztrófák, az éhinség és a szárazság. Csak egy módon lehet biztosítani az emberiség fennmaradását: ha kiutazunk az űrbe. Egy újonnan felfedezett féreglyuk lehetőséget nyújt az asztronautáknak, hogy egy olyan helyre utazhassanak ki a Naprendszerünkbe, ahová korábban még senki sem jutott el, egy olyan bolygóra, ami megfelelő környezetet biztosíthat az embereknek.

Képek Előzetes magyar szinkronnal

Worst Friends
Típus: mozifilm
Szerep: fiatal Sam
Megjelenés: 2014. november 4.
Rendező: Ralph Arend

Két gyerekkori barát arra kényszerül felnőttként, hogy újra gondolja a barátságát. Amikor Jake (Richard Tanne) autóbalesetet szenved, csak egyetlen ember hajlandó gondját viselni, az pedig a gyerekkori barátja, Sam (Noah Barrow). A kemény gyógytornász (Cody Horn) és Sam segítségével Jake ismét talpra áll, de mikor Sam középiskolás kiszemeltje (Kristen Connolly) képbe kerül, újra előjönnek a régi szokások, és fenyegeti a barátságukat.

Képek Előzetes angolul

Agydopping naplók (The Adderall Diaries)
Típus: mozifilm
Szerep: fiatal Stephen Elliott
Megjelenés: 2015. április 16.
Rendező: Pamela Romanowsky

Elliot, az egykor sikeres, de problémás író úgy dönt, hogy leírja egy eltűnt feleség történetét, akinek a férjét korábban gyilkossággal vádolták.

Képek Előzetes angolul

Ellenségek (Hostiles)
Típus: mozifilm
Szerep: Pvt. Philippe DeJardin
Megjelenés: 2017. szeptember 2.
Rendező: Scott Cooper

1892-ben egy legendás katona vonakodva beleegyezik, hogy egy Cheyenne indián-főnököt és annak családját egy veszélyes úton kísérje.

Képek Előzetes angolul